στολισμός βάπτισης αλεπού

Ο στολισμός βάπτισης του μικρού Λεωνίδα με θέμα την αλεπού

Με τη δύναμη της δημιουργικότητάς και της φαντασίας μας, η βάπτιση του μικρού Λεωνίδα αποτέλεσε ένα μικρό ταξίδι στη λαϊκή παράδοση των Ελλήνων, καθώς το θέμα της ήταν η αλεπού! Με την ξεχωριστή της θέση στη λαογραφία και τη μυθολογία, λόγω της εξυπνάδας της, της προσαρμοστικότητάς της αλλά και τη γοητείας της, αποτελεί ένα όμορφο θέμα βάπτισης, που μπορεί να καθηλώσει όλους τους καλεσμένους!

Στη βάπτιση του μικρού μας ήρωα, αέρινα υφάσματα, ξύλινες φιγούρες, γυάλες με pampas και καλάθια κυριάρχησαν στο προαύλιο χώρο του Ι.Ν της Αγίας Αικατερίνης στο Πειραιά και προσέδωσαν φρεσκάδα, ζωντάνια και μία παιχνιδιάρικη νότα στο στολισμό βάπτισης, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων!

Στο πνεύμα του στολισμού βάπτισης, στήθηκε κι ένα παραμυθένιο candy bar βάπτισης που με τα λαχταριστά του γλυκά, τα δροσιστικά ροφήματα, αλλά και τα αέρινα υφάσματα, τα καλάθια και τα λουλούδια, αποτέλεσε ένα ανεπανάληπτο setting στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας!

Περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχαβαπτιστικά πακέτα, αλλά και στο blog μας, για μοναδικές ιδέες σε στολισμούς βάπτισης και candy bar βάπτισης!

Share
Posts created 113

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top