στολισμός βάπτισης boho

Στολισμός βάπτισης boho σε παστέλ αποχρώσεις

Στη βάπτιση που σας παρουσιάζουμε σήμερα, κάθε στοιχείο της διακόσμησης θα σας εντυπωσιάσει! Ακολουθώντας ένα πιο εναλλακτικό ύφος στο στολισμό, γυάλες με pampas grass, αέρινα υφάσματα, φρέσκα λουλούδια κυριάρχησαν στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας! Τα ξύλινα πάνελ σε παστέλ αποχρώσεις, που εμπλουτίστηκαν με το ίδιο μοτίβο στολισμού, απογείωσαν όλο το σκηνικό κι έδωσαν έναν έντονο μποέμ χαρακτήρα στη βάπτιση της μικρής Ιωάννας – Μαρίνας!

Οι μοναδικές δημιουργίες από τον pastry chef μας, το εντυπωσιακό candy bar – καρότσι και τα απαραίτητα δροσιστικά, συνέθεσαν ένα πανέμορφο και γευστικό candy bar βάπτισης, που υποδέχθηκε τους καλεσμένους της μικρής με τον ομορφότερο τρόπο!

Δημιουργήσαμε ένα μικρό γαστρονομικό περίπλου! Τορτίγιες, πιτσάκια, μπέργκερ, spring rolls, κεφτεδάκια, σου σολωμού σε συνδυασμό με την σαγκρία, τη λεμονάδα και τη βυσσινάδα, δημιούργησαν μία μοναδική αρμονία γεύσεων που κατέπληξε όλους τους καλεσμένους!

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό από τη βάπτιση της μικρής Ιωάννας – Μαρίνας και κλείστε το ραντεβού σας για να δημιουργήσουμε μοναδικές αναμνήσεις! Στην Cosmos Events, αναλαμβάνουμε όλη τη διοργάνωση της βάπτισης από τα βαπτιστικά ρούχα, μέχρι τα βαπτιστικά πακέτα και τα βαπτιστικά παπούτσια!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top