Πώς να κάνετε τον τέλειο στολισμό γάμου boho;

Είστε λάτρεις της φύσης, της ελευθερίας, των μαγευτικών τοπίων και της τέχνης; Τότε ο γάμος σας δεν μπορεί παρά να είναι ένας Boho γάμος! Ταξιδέψτε με τη μαγεία της φύσης και γίνετε η παραμυθένια νύφη του δάσους που ονειρεύεστε.

Το Boho style αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1960 και 1970, γνωστή και ως η δεκαετία της “απόλυτης ελευθερίας” των χίπις. Εάν σας χαρακτηρίζει κι εσάς αυτή η ανεμελιά και η ελευθερία εκείνης της εποχής συνδεθείτε με τους φίλους σας και κάντε το γάμο σας μια απόδραση από το προκαθορισμένο. Η Boho κουλτούρα αναγνωρίζεται πραγματικά από τα στοιχεία και τα χρώματα της φύσης που περιλαμβάνει. Οι Boho γάμοι λοιπόν οφείλουν να γίνονται σε εξωτερικούς χώρους. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική εποχή για να επιλέξετε εάν έχετε αποφασίσει να οργανώσετε έναν Boho γάμο.

Σκεφτείτε το γάμο σας σε ένα ηλιόλουστο τοπίο, το ηλιοβασίλεμα πάνω στην παραλία, σε ένα μικρό γραφικό ξωκλήσι, σε μια ανθισμένη αυλή ακόμη και σε ένα αγρόκτημα. Στον στολισμό ενός Boho γάμου το φυσικό φως παίζει σημαντικό ρόλο, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ομορφιά των στοιχείων της φύσης χωρίς να αναιρεί την απλότητα που χαρακτηρίζει ένα Boho γάμο.

BOHO ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Όπως η Boho κουλτούρα έτσι κι ο στολισμός ενός Boho γάμου δεν πρέπει να ακούει σε κανόνες παρά μόνο στην φαντασία σας και την απλότητα των υφασμάτων και των χρωμάτων. Τα κρόσσια, οι δαντέλες και όλα τα αέρινα υφάσματα συνδυασμένα με πον-πον και φτερά θα απογειώσουν το στολισμό ενός Boho γάμου.

Τα λουλούδια αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του στολισμού γάμου Boho. Είτε είναι φρέσκα είτε αποξηραμένα, ακόμα και χειροποίητα από δαντέλα, το σίγουρο είναι πως θα μεταφέρουν το Boho γάμο σας σε μια άλλη πιο ανέμελη και ξέγνοιαστη εποχή.

Κάντε τη διακόσμηση του γάμου σας να αξίζει! Ένα απλός αλλά εντυπωσιακός τρόπος να το πετύχετε αυτό είναι επιλέγοντας μπουκάλια σε ό,τι μέγεθος και σχήμα ταιριάζει στην αισθητική σας. Προσθέστε μέσα σε αυτά λουλούδια ή κεριά και αναδείξτε τη ρομαντική και Boho διάθεση που θέλετε να έχει ο γάμος σας.

Κρεμάστε αυτές τις κατασκευές με τη βοήθεια ενός σχοινιού για να κάνετε τον Boho γάμο σας ακόμη πιο παραμυθένιο. Υπάρχει λύση και για εσάς που επιλέξατε να κάνετε το γάμο σας σε εξωτερικό χώρο. Δημιουργήστε ένα μονοπάτι, που οδηγεί στο ιερό, με μπουκάλια γεμάτα λουλούδια, ανάμενα κεριά και ροδοπέταλα.

Ακολουθώντας τις ανάλαφρες γραμμές που χαρακτηρίζουν έναν Boho γάμο θα μετατρέψετε τις λαμπάδες του Boho γάμου σας σε ένα διακοσμητικό στολίδι. Μη διστάσετε να χρησιμοποιείστε από τα πιο απλά υλικά της φύσης, όπως ξύλο και λουλούδια. Ακόμα μια διαφορετική ιδέα είναι αυτή της κεραμικής γλάστρας πάνω στην οποία θα τοποθετηθούν μεγάλα κεριά.

BOHO ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ – ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΥΧΩΝ

Ο Boho στολισμός γάμου συνδυάζει φαινομενικά αταίριαστα πράγματα. Αφήστε την φαντασία σας και την ανέμελη διάθεση σας να δημιουργήσουν το ήρεμο και χαλαρό γάμο που έχετε ονειρευτεί.

Για το τραπέζι των ευχών σας προτείνουμε να τοποθετήσετε vintage διακοσμητικά αντικείμενα. Μετατρέψτε ένα vintage πορσελάνινο φλιτζάνι τσαγιού σε ένα Boho βάζο για τα κουφέτα.

Τα κουφέτα αποτελούν μια μικρή αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια για τον Boho γάμο που οργανώνετε. Η πιο Boho πρόταση είναι τα κουφέτα τύπου βότσαλο.

Ένα έθιμο του γάμου είναι το πέταγμα του ρυζιού. Μετατρέψτε το σε στοιχείο του στολισμού του Boho γάμου σας. Προσθέστε πέταλα ίδιων λουλουδιών με εκείνα της ανθοδέσμης σας μέσα στο σακουλάκι με το ρύζι και αυτόματα θα προστεθεί μια πιο Boho διάθεση κατά τη διάρκεια του γάμου.

BOHO ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Διατηρήστε την ίδια Boho αισθητική που έχετε επιλέξει για τον στολισμό του γάμου σας και στον στολισμό όλων των τραπεζιών της δεξίωσης, τοποθετώντας πάνω στα τραπέζια εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις, λουλούδια και φυτά. Επιλέξτε τραπεζομάντηλα από λινά υφάσματα που θα ταιριάξουν με τις pastel αποχρώσεις των vintage τραπεζιών και καρεκλών που σας προτείνουμε να επιλέξετε για δημιουργήσετε μια Boho διάθεση και στην δεξίωση του Boho γάμου σας.

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

Οι μπομπονιέρες είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στην οργάνωση ενός γάμου. Για έναν Boho γάμο σας προτείνουμε να σκεφτείτε τα bohemian αξεσουάρ διακόσμησης, όπως είναι για παράδειγμα οι ονειροπαγίδες που μπορούν να αποτελέσουν και ένα δώρο για τους καλεσμένους σας.

Οι χειροποίητες μπομπονιέρες αποτελούν μια από τις πιο Boho επιλογές που μπορείτε να κάνετε, προσθέστε λοιπόν τα κουφέτα του γάμου σας μέσα σε μικρά πουγκιά από λινά ή δαντελωτά υφάσματα και στολίστε τα με λουλούδια σε γήινες αποχρώσεις.

Μια ακόμα πρόταση για τις Boho μπομπονιέρες του γάμου σας είναι να προσθέσετε τα κουφέτα σε έναν μικρό γυάλινο σωλήνα ο οποίος μπορεί να είναι διακοσμημένος με φτερά σε γήινες αποχρώσεις όπως προστάζει η χαλαρή Boho κουλτούρα που έχετε επιλέξει για τον στολισμό του γάμου σας.

Τέλος ένας πολύ απλός και εύκολος τρόπος να φτιάξετε μπομπονιέρες για έναν Boho γάμο είναι ο φάκελος από φελλό. Τοποθετήστε ως κούμπωμα ένα εντυπωσιακό βότσαλο σε σχήμα καρδιάς και τίποτα δεν θα μπορεί να συγκριθεί μαζί του.

Αυτό που δεν πρέπει να λείπει από τον στολισμό γάμου boho είναι η χαλαρή ατμόσφαιρα που θα πρέπει να δημιουργεί στου καλεσμένους αλλά και στο ζευγάρι.

Συνδυάστε τα εντυπωσιακά vintage αντικείμενα με μια λεπτή ρομαντική αίσθηση από ήρεμες και γήινες πινελιές αντλώντας έμπνευση από την φύση.

Οργανώστε λοιπόν κι εσείς τον παραμυθένιο γάμο των ονείρων σας αφήνοντας το ελεύθερο πνεύμα σας και την κουλτούρα των χίπις να σας εμπνεύσουν!

Share
Posts created 119

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top