Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα νυφικά για το 2023

Όσες από εσάς ετοιμάζεστε για τη μεγάλη μέρα, θα πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε ποια trends θα κυριαρχήσουν στα νυφικά φέτος. Προετοιμαστείτε για υπέροχα σχήματα, layers, χρώματα και αξεσουάρ. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε την πιο sos λίστα με τις κορυφαίες τάσεις στα νυφικά, απευθείας από τις πασαρέλες.

Μην περιμένετε άλλο, συνεχίστε την ανάγνωση για να βρείτε τα αγαπημένα μας bridal looks για τη σεζόν που ακολουθεί.

 

Νοσταλγία των 80s

Νοσταλγία των 80s

Τα μεγάλα μανίκια με τον όγκο της δεκαετίας του 80 είναι μία τάση που κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback. Θα πρέπει να ξεχάσετε τα φορέματα που πρωταγωνιστούν στα οικογενειακά σας άλμπουμ. Αυτή τη φορά θα το κάνουμε σωστά και η Theia μας δείχνει πώς ακριβώς μπορούμε να πετύχουμε αυτή τη νοσταλγία των 80s δίνοντας μία μοντέρνα νότα σε αυτή τη ρετρό τάση, όπως είδαμε και σε αυτή την υπέροχη δημιουργία στη New York Bridal Week 2020.

Νυφικά με κορσέ

Νυφικά με κορσέ

Η τάση των εσωρούχων που φοριούνται σαν κανονικά ρούχα, η οποία έκανε την εμφάνισή της στα περιοδικά μόδας στις αρχές της δεκαετίας, φαίνεται πως επιστρέφει το 2020. Αυτή τη φορά, το trend  κλέβει τις εντυπώσεις στον χώρο της νυφική μόδας κι εμείς λατρέψαμε τους κορσέδες που είδαμε στα shows των Hayley Paige, Lihi Hod και Ines Di Santo  στη Νέα Υόρκη.

Disco

Disco

Και τι εννοούμε με αυτό? Jumpsuits, κρόσσια, boho στιλ, η δεκαετία του 1970 επιστρέφει στη ζωή μας! Απελευθερώστε την Bianca Jagger που κρύβετε μέσα σας: για την άνοιξη του 2020, το bridal look με έμπνευση από το Studio 54 είναι ό,τι πρέπει αν θέλετε έναν γάμο σε boho στιλ. Πώς αποτύπωσαν το trend στα shows τους οι κορυφαίοι σχεδιαστές? Με κρόσσια οι Oscar de la Renta, Charlie Brear και Virgos Lounge και με jumpsuit καμπάνα οι Viktor & Rolf Mariage και Reem Acra. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα νυφικό με κρόσσια σαν αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα της φωτογραφίας με μεταλλικές γόβες και εντυπωσιακά σκουλαρίκια για ένα πολύ κομψό 70s look.

Νυφικές κάπες

https://www.gamosorganosi.gr/blogImages/204/taseis-nifika-2020-4.jpg

Από μακριές κάπες μέχρι μεταξωτά jackets, επιλέξτε κάτι για να καλύψετε το νυφικό σας, μιας και είναι μεγάλη τάση για το 2020. Οι σχεδιαστές αγαπούν τις κάπες και τις προτίμησαν στα shows τους, ενώ έδειξαν και ότι καταλαβαίνουν τη σύγχρονη νύφη με μία πιο vintage αισθητική.

Νυφικό βικτωριανής εποχής

Νυφικό βικτωριανής εποχής

Μιλάμε για ψηλή λαιμόκοψη και για μια σύγχρονη εκδοχή των νυφικών της βικτωριανή εποχής. Πολλοί σχεδιαστές, όπως οι Zuhair Murad, Katya Katya και Eisen Stein πήγαν το trend αυτό ένα βήμα παραπέρα, με μακριά στενά μανίκια, ψηλή λαιμόκοψη βικτωριανού στιλ και μακριές, αέρινες φούστες. Λατρεύουμε τις διαφάνειες και τη δαντέλα για το συγκεκριμένο στιλ νυφικού. Το φόρεμα της φωτογραφίας, αν και είναι μακρύ και με ψηλό λαιμό, αγκαλιάζει το σώμα της νύφης, ενώ η διαφάνεια και η δαντέλα της δίνουν ένα πιο σύγχρονο και σέξι βικτωριανό bridal look.

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top