Πρωτότυπα και κορυφαία θέματα για στολισμό βάπτισης το 2024 (Updated)!

Νέο έτος, νέα πραγματικότητα αλλά τα trends και οι τάσεις δεν σταματούν! Είσαι μαμά η νονά και ετοιμάζεις βάπτιση αλλά δεν μπορείς να σκεφτείς το θέμα; Εμείς έχουμε φτιάξει μια λίστα με τα κορυφαία θέματα για στολισμό βάπτισης το 2024, για να αφήσεις άφωνους τους καλεσμένους σου! Δείτε τις ομορφότερες βαπτίσεις αγοριών και κοριτσιών που έχετε δει ποτέ και τα πιο ιδιαίτερα και hot θέματα! Με μια γρήγορη ματιά μπορείτε να καταλάβετε το θέμα της κάθε βάπτισης και έπειτα να ταξιδέψετε σε καθεμία από αυτές που θα σας προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Με αυτό το τρόπο, θα πάρετε ιδέες τόσο για το θέμα της βάπτισης όσο και για τα χρώματα, τα διακοσμητικά αντικείμενα και το candy bar! Στην Cosmos Events μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό σκηνικό που σίγουρα θα εντυπωσιάσει!

3 HOT ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ AΓΟΡΙΟΥ

Στολισμός βάπτισης για αγόρι με αερόστατο

Ένας πολύ εντυπωσιακός στολισμός βάπτισης αποτελεί το θέμα παραμυθένιο ταξίδι με αερόστατο και ελεφαντάκι. Τα χρώματα που μπορούν να κυριαρχήσουν είναι το βαθύ μπλε συνδυασμένο με αποχρώσεις του λευκού και του καφέ. Το προαύλιο της εκκλησίας μπορεί να διακοσμηθεί με pampas grass, γυψοφύλλη, αερόστατα αλλά και μπαλόνια!

στολισμός βάπτισης για αγόρι με αερόστατο
στολισμός βάπτισης για αγόρι με αερόστατο
στολισμός βάπτισης για αγόρι με αερόστατο

Στολισμός βάπτισης για αγόρι με θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα

Η βάπτιση με αυτό το θέμα θα μεταφέρει τους καλεσμένους σας στον όμορφο παραμυθένιο κόσμο ενός μικρού πρίγκιπα, του δικού σας μικρού Πρίγκιπα! Εμπνευσμένο από την υπέροχη ιστορία του παραμυθιού «Ο μικρός πρίγκιπας», η ομάδα μας δημιούργησε ένα εντυπωσιακό candy bar με υπέροχα γλυκά, όλα εναρμονισμένα με το θέμα, όπως τα cupcakes αλεπού, τα cupcakes με τον πλανήτη καθώς και το αγαπημένο τριαντάφυλλο του μικρού Πρίγκιπα.

candy bar βάπτισης με θέμα μικρό πρίγκιπα
candy bar βάπτισης με θέμα μικρό πρίγκιπα

Για στολισμό βάπτισης με μικρό πρίγκιπα μπορείτε να πάρετε ιδέες από το portfolio της Cosmos Events!

Στολισμός βάπτισης με μπαλόνια και αρκουδάκια

Pampas grass, αέρινα υφάσματα, μπαλόνια, γυάλες, αρκουδάκια αλλά και κάθε στοιχείο που κυριάρχησε στη βάπτιση του μικρού Κωνσταντίνου αποτελεί την πεμπτουσία του boho style! Η ομάδα μας δημιούργησε ένα μοναδικό και παραμυθένιο σκηνικό με θέμα το αρκουδάκι και τα μπαλόνια, αντλώντας έμπνευση από τη φύση και από τη χρωματική παλέτα του ουρανού!

Στολισμός βάπτισης με θέμα τα σκιουράκια Chip & Dale

Ένα από τα ομορφότερα θέματα βάπτισης, ιδανικό για στολισμό βάπτισης και για δίδυμα, είναι ο στολισμός βάπτισης με θέμα τα σκιουράκια Chip & Dale! Στη βάπτιση του μικρού Νικόλα, pampas grass, λινάτσες, υφάσματα, πολύχρωμα πάνελ και boho πινελιές, καθώς και ξύλινες φιγούρες των αγαπημένων χαρακτήρων της #disney, δημιούργησαν μία μοναδική εμπειρία για τους καλεσμένους της βάπτισης του μικρού!

3 HOT ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ

Στολισμό βάπτισης για κορίτσι με θέμα τον κύκνο

Η διακόσμηση με τα αέρινα υφάσματα, σε αποχρώσεις του ροζ και του σάπιου μήλου, το εντυπωσιακό χρυσό πολύγωνο και τα γεωμετρικά σχήματα, έδωσαν πριγκιπικό χαρακτήρα στη βάπτιση της μικρής Φωτεινής – Ζωής και δημιούργησαν μία μοναδική ατμόσφαιρα που εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους! Ροζ τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη και το απαραίτητο boho στοιχείο με το pampas grass, προσέδωσαν φρεσκάδα, ζωντάνια αλλά και μια ανεμελιά, σε κάθε γωνιά του όμορφου σκηνικού!

Το candy bar βάπτισης της μικρής Φωτεινής – Ζωής, ήταν διακοσμημένο με χρυσό κρίκο και τον πριγκιπικό κύκνο και γεμάτο με ντονατς, μπισκότα, cake pops και ατομικά γλυκά σε διαφορετικές γεύσεις, φτιαγμένα με φαντασία και ακρίβεια στην λεπτομέρεια, όπως ακριβώς αξίζει σε μία πριγκίπισσα!

Στολισμός βάπτισης για κορίτσι με θέμα minnie mouse

Εντυπωσιακός στολισμός βάπτισης με θέμα την φιγούρα της Minnie Mouse σε αποχρώσεις του ροζ και χρυσού χρώματος! Η έμπνευση των γονιών σε συνδυασμό με την εμπειρία και την αισθητική μας, κατάφερε να “ενώσει” δύο φαινομενικά αντίθετα θέματα, το επιβλητικό πολύγωνο και την μικρή παιδική ηρωίδα, και να δημιουργηθεί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Στολισμός βάπτισης για κορίτσι με θέμα ελεφαντάκι

Εάν ονειρεύεστε και εσείς ένα πρωτότυπο σκηνικό για τη βάπτιση του παιδιού σας, ο στολισμός βάπτισης με ελεφαντάκι από την ομάδα μας θα σας καταπλήξει! Αέρινα υφάσματα στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου, ψάθινα καλάθια, γυψοφύλλη και λουλούδια σε βάζα, συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό που ξεχείλιζε από χαριτωμενιά και ομορφιά!

Cupcakes, cakepops, marshmallows, donuts, κουφέτα από τη μία, και burgers, spring rolls, κοτοσαλάτα και τοστ απ’ την άλλη, ικανοποίησαν τους γευστικούς κάλυκες και των πιο απαιτητικών καλεσμένων, ενώ λεμονάδα και σανγκρία προσέφεραν την απαραίτητη δροσιά μέσα στη ζέστη του Ιουνίου!

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό, δείτε στο portfolio της Cosmos Events ακόμα περισσότερες ιδέες και προτάσεις κι ελάτε να δημιουργήσουμε έναν μοναδικό στολισμό βάπτισης για το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή σας!

Μπορείτε επίσης να πάρετε ακόμη περισσότερες ιδέες για οτιδήποτε αφορά το γάμο και τη βάπτιση μέσα από το blog μας!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top