Ρομαντικός στολισμός γάμου και βάπτισης στη Μονεμβασιά – Destination Wedding by Cosmos Events

Πέτρινα σοκάκια και σκαλιά, καμάρες και εκκλησίες με παραμυθένια αισθητική, μετατρέπουν τη Μονεμβασιά σε πόλο έλξης πολλών ζευγαριών για την ημέρα του γάμου τους! Αυτή η μικρή γραφική πόλη της Πελοποννήσου συνεπαίρνει τους πάντες με τα πέτρινα σοκάκια και τα σκαλιά, τα ονειρεμένα σπίτια, τις καμάρες και τις εκκλησίες με παραμυθένια αισθητική συνθέτουν έναν υπέροχο προορισμό ιδανικό για να φιλοξενήσει τη μεγάλη μέρα του γάμου σας.

Στο γάμο της Άννας και του Mike, και τη βάπτιση της μικρής κορούλας τους, δημιουργήσαμε έναν παραμυθένιο στολισμό με λουλούδια, φανάρια και boho πινελιές, αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο την αγάπη και την ευτυχία του ζευγαριού!

Η νυφική ανθοδέσμη, ένα μοναδικό κόσμημα στα χέρια της νύφης, έδωσε χρώμα και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της!

Ξύλινο board με χωνάκια ρυζιού σε γήινες αποχρώσεις έδωσαν μια rustic πινελιά διακόσμησης στο γάμο της Άννας και του Mike!

Το γευστικό και σε γήινους χρωματισμούς candy bar, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Παναγίας Χρυσαφίτισσας, ήταν σε πλήρη χρωματική αρμονία με το στολισμό του γάμου και της βάπτισης και κατέπληξε τους καλεσμένους!

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό από το στολισμό του γάμου και της βάπτισης αλλά και όλη την οργάνωση του events, κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε τις δικές σας μοναδικές αναμνήσεις! Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, στην Cosmos Events ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης ημέρας. Παραμένουμε δίπλα στον πελάτη, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή της Ευρώπης, από τη στιγμή που θα εισέλθει στον χώρο μας, μέχρι την ολοκλήρωση του μυστηρίου, αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα αυτής της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνομε όχι μόνο τα νέα ζευγάρια, τους γονείς και τους νονούς, αλλά και όλους τους καλεσμένους σας, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top