Το γλυκό ροδακινί είναι το χρώμα του 2024 και στην Cosmos Events σας δίνουμε ιδέες για την ενσωμάτωσή του στο στολισμό του γάμου σου ή της βάπτισης του παιδιού σου!

Κάθε χρόνο οι ειδικοί στο Ινστιτούτο Χρωμάτων Pantone, επιλέγουν μια απόχρωση που θα καθορίσει τους επόμενους 12 μήνες. Για το 2024 η Pantone έχει βραβεύσει το Peach Fuzz ως το Pantone Color of the Year. Γήινο σαν ανοιξιάτικη ανατολή και ζεστό σαν μαλακή κουβέρτα, το χρώμα του 2024 αντιπροσωπεύει όσα η ανθρώπινη φύση έχει περισσότερο ανάγκη: τη συμπόνια και τη σύνδεση.

Το Peach Fuzz ή αλλιώς το γλυκό ροδακινί, είναι μια ζεστή απόχρωση που βρίσκεται ανάμεσα στο ροζ και το πορτοκαλί, «ένας απαλός τόνος ροδάκινου που αγκαλιάζει τα πάντα και εμπουτίζει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή».

Μετά από εκτεταμένη μελέτη των τάσεων στη μόδα, στο interior design, και την ανθρώπινη ψυχολογία, οι ειδικοί κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση ενώ σημαντικός παράγοντας, ήταν και το γεγονός ότι σε μία εποχή αναταραχής, όλοι επιθυμούν τη θέαση ενός χρώματος που προκαλεί γαλήνη και οικειότητα!

Αν λοιπόν για εσάς το 2024 είναι η χρονιά που θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, ή θα βαπτίσετε το παιδάκι σας, τότε ακολουθούν tips, ώστε να χρησιμοποιηθεί με τον πιο σωστό τρόπο στο μυστήριο αυτό το ζεστό και απαλό χρώμα!

Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης

Το πρώτο πράγμα σε έναν γάμο ή μία βάπτιση, είναι τα προσκλητήρια γάμου και τα προσκλητήρια βάπτισης! Αυτά δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες για το μυστήριο, και δίνουν την πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους για το θέμα ή το στυλ που θα έχει αυτό! Χρησιμοποιώντας το ροδακινί στο φόντο των καρτών οι καλεσμένοι θα εντυπωσιαστούν και θα περιμένουν με ανυπομονησία αυτό το γεγονός! Αντίστοιχα το χρώμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις κάρτες RSVP στα τραπέζια της δεξίωσης!

Λουλούδια σε ροδακινί απόχρωση

Όποια εποχή κι αν επιλέξεις να γίνει το μυστήριο, μπορείς να φροντίσεις ώστε τα λουλούδια να είναι σε ροδακινί χρώμα ή ένα μίγμα με ροδακινί λουλούδια (πχ τριαντάφυλλα) και λουλούδια σε ροζ ή κρεμ αποχρώσεις! Η συγκεκριμένη απόχρωση δίνει ένα ρομαντικό, απαλό και συνάμα κομψό ύφος στο γάμο ή στη βάπτιση!

Νυφική ανθοδέσμη σε ροδακινί αποχρώσεις

Ανθοστολισμός σε ροδακινί αποχρώσεις

Μικρές ροδακινί πινελιές

Οι ροδακινί πινελιές, μπορούν υπάρχουν σε οποιοδήποτε σημείο της εκκλησίας και του προαυλίου της, από το welcome και την είσοδο της εκκλησίας, μέχρι τα φανάρια και το στολισμό της κολυμπήθρας!

Στο χώρο της δεξίωσης, τα σερβίτσια των καλεσμένων μπορεί να είναι σε αυτή την απόχρωση, ενώ μπορούν να προστεθούν μικρά ροδακινί διακοσμητικά κεριά στο κέντρο του τραπεζιού!

Με όποιο τρόπο κι αν επιλέξετε να προσθέσετε το γλυκό ροδακινί στον γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας, το σίγουρο είναι πως θα ενισχύσει και με το παραπάνω τη ρομαντική διάθεση που θα υπάρχει.

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top