O ρομαντικός στολισμός γάμου του Γιώργου και της Ειρήνης και ο στολισμός βάπτισης της μικρής Νεφέλης

Όταν ένα ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο  όπως η Ειρήνη και ο Γιώργος, ο στολισμός του γάμου του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από ρομαντικός! Όταν ξημέρωσε η 8η Οκτωβρίου όλα έμοιαζαν ότι έκαναν τη χάρη στο υπέροχο αυτό ζευγάρι το οποίο είχε ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ με τις αναβολές του γάμου λόγω κορονοιού! Και από ένας απλός γάμος, κατέληξε να είναι γάμος και βάπτιση της μικρής Νεφέλης! Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και όλα έδειχναν ότι ο στολισμός γάμου και ο στολισμός βάπτισης θα έδειχναν υπέροχα στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Αρτέμιδα. Υφάσματα σε σομών και εκρού χρώμα στόλισαν την πέργκολα στο ξωκκλήσι, μπαλίτσες από ολόφρεσκα λουλούδια κρεμάστηκαν ανάμεσα από τα υφάσματα… στεφανάκια με μπουκέτα λουλουδιών στόλισαν στην πόρτα και γυάλες με pampas την είσοδο. Οι λαμπάδες γάμου ήταν θαλασσόξυλα και ταίριαξαν υπέροχα με το υπέροχο σκηνικό με θέα τη θάλασσα! Πάνω στο τραπέζι του γάμου υπήρχε το σετ κουμπάρου με τα ιδιαίτερα στέφανα γάμου της laka luka.

Ο στολισμός κολυμπήθρας και το candy bar βάπτισης της μικρής Νεφέλης

Μέτα το μυστήριο του γάμου, ακολούθησε η βάπτιση της μικρής Νεφέλης. Ο στολισμός κολυμπήθρας έγινε με υφάσματα και ένα μπουκέτο με λουλούδια, αλλά και με το μονόγραμμα της! Ακριβώς δίπλα από τον χώρο που γινόταν το μυστήριο, είχε στηθεί ένα ονειρεμένο candy bar βάπτισης με θέμα το ουράνιο τόξο. Μπισκότα με το ουράνιο τόξο, donuts με καρύδα, κουφέτα Χατζηγιαννάκη και marschmallows γέμισαν το τραπέζι!

Οι μπομπονιέρες γάμου και οι μπομπονιέρες βάπτισης

Δίπλα από το candy bar της βάπτισης είχε στηθεί μια σκάλα ξύλινη που είχε τις μπομπονιέρες γάμου και τις μπομπονιέρες βάπτισης. Η Ειρήνη και ο Γιώργος είχαν επιλέξει για μπομπονιέρα γάμου έναν δοκιμαστικό σωλήνα με κουφέτα Χατζηγιαννάκη και ένα κλειδάκι πάνω. Για την μπομπονιέρα βάπτισης της μικρής Νεφέλης επέλεξαν σαπουνόφουσκες με εκτύπωση το ουράνιο τόξο, λόγω του ότι ήθελαν στολισμό βάπτισης με θέμα το ουράνιο τόξο!

Τα βαπτιστικά ρούχα της μικρής Νεφέλης

Η νονά της μικρής Νεφέλης επέλεξε ένα υπέροχο βαπτιστικό φόρεμα από stova bambiniπαπούτσια βάπτισης από baby walkerμαρτυρικά από celfie & co και ένα πολύ ιδιαίτερο βαπτιστικό πακέτο με θέμα το ουράνιο τόξο.

Η δεξίωση μετά τα μυστήρια με candy bar και salty bar

Μετά το τέλος των μυστηρίων οι καλεσμένοι βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να απολαύσουν τη δύση του ηλίου και έπειτα την υπέροχη πανσέληνο που είχε εκείνη τη μέρα στο μαγευτικό τοπίο που σου προσφέρει το εκκλησάκι αυτό. Μαζί με τη βοήθεια της wedding planner τους είχαν οργανώσει μια μικρή δεξίωση γάμου στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Είχε στηθεί ένα υπέροχο salty bar με πολλές αλμυρές λιχουδιές, κρασί και ένα candy bar γάμου γεμάτο με γλυκά, οπού μπορούσε να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο δύσκολο καλεσμένο! Ο dj με τις μουσικές του επιλογές συνέβαλε στο να δημιουργηθεί μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα!

Το βιβλίο ευχών γάμου και το βιβλίο ευχών βάπτισης κατά την αποχώρηση

Καθώς τελείωνε όλη αυτή η υπέροχη μέρα και ο κόσμος αποχωρούσε από το εκκλησάκι, υπήρχε ένα τραπέζι ευχών με το βιβλίο ευχών γάμου και το βιβλίο ευχών βάπτισης. Όλοι οι καλεσμένοι έγραφαν ευχές για το ζευγάρι και για το μωρό αλλά και τις εντυπώσεις τους από αυτή την ιδιαίτερη μέρα!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top