Ρομαντικός στολισμός βάπτισης για κορίτσι

Ο ρομαντικός στολισμός βάπτισης για κορίτσι που σας παρουσιάζουμε σήμερα, θα σας εντυπωσιάσει! Ένας στολισμός που συνδυάζει τις αποχρώσεις του απαλού ροζ και του σάπιου μήλου, τις εντυπωσιακές μπαλονοσυνθέσεις, τα φρέσκα άνθη και τις επιβλητικές χρυσές πινελιές!

Ρομαντικός στολισμός κολυμπήθρας

Ρομαντικός ήταν και ο στολισμός κολυμπήθρας, με υφάσματα σε αποχρώσεις του ροζ και του σάπιου μήλου και λαμπάδα μακραμέ!

Candy bar βάπτισης – Γαλλικό Patisserie

Στη βάπτιση της μικρής Κωνσταντίνας – Ειρήνης, παρουσιάσαμε μία μοναδική κι επιβλητική κατασκευή, που αποτελεί μία αποκλειστική εισαγωγή, μία εντυπωσιακή καινοτομία της Cosmos Events στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, το Γαλλικό Patisserie!

Το Γαλλικό Patisserie δημιούργησε μία μυσταγωγία των 5 αισθήσεων, η οποία οδήγησε τους καλεσμένους σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι, μέσα από τις πιο ραφιναρισμένες γλυκές δημιουργίες και τα πιο #elegant σκεύη!

Τα ultra romantic χρώματα, τα μπαλόνια, και τα λουλούδια, έδωσαν τις δικές τους ρομαντικές πινελιές, στο #elegant σκηνικό που είχε στηθεί στον Ι.Ν της Αγίας Τριάδας στους Θρακομακεδόνες!

Μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι

Οι μπομπονιέρες βάπτισης, για μικρούς και μεγάλους, κινήθηκαν στα χρώματα της βάπτισης!

Βιβλίο ευχών βάπτισης

Εντυπωσιακό και ulta #romantic ήταν και το εκτυπωμένο βιβλίο ευχών βάπτισης!

Απολαύστε το βίντεο από τη βάπτιση της μικρής μας πριγκίπισσας, κι επικοινωνήστε μαζί μας για μία μοναδική βάπτιση η οποία θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας, τόσο με το στολισμό βάπτισης και τη γενικότερη διακόσμηση, όσο και με τα βαπτιστικά ρούχα και τα βαπτιστικά πακέτα!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top