Elegant στολισμός γάμου και βάπτισης στο Πεδίο του Άρεως

Όταν το κυρίαρχο χρώμα ενός στολισμού γάμου είναι το λευκό τότε με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι ο γάμος είναι elegant! Έτσι και ο στολισμός γάμου του Χαράλαμπου και της Μαριάννας και ο στολισμός βάπτισης του μικρού Άγγελου είχαν το λευκό ως κυρίαρχο χρώμα.

Από την πρώτη στιγμή που μας ανέθεσε η Μαριάννα την διοργάνωση του γάμου και της βάπτισης μας έκανε να καταλάβουμε πόσο πολύ της άρεσε το λευκό χρώμα. Γι αυτό το λόγο η εκκλησία μέσα στο Πεδίον του Άρεως στολίστηκε με λευκά λουλούδια και χρυσές λεπτομέρειες. Το χρυσό πολύγωνο με το επιβλητικό μέγεθος του στολισμένο με λευκά υφάσματα και ολόλευκα λουλούδια αλλά και οι χρυσές βάσεις με τα διαμάντια και τις λευκές συνθέσεις έδωσαν στον χώρο έναν ρομαντικό χαρακτήρα!

Ο εσωτερικός στολισμός γάμου και ο στολισμός κολυμπήθρας του μικρού Άγγελου

Το μικρό και όμορφο εκκλησάκι στολίστηκε εσωτερικά με μικρά μπουκετάκια με λευκά λουλούδια. Οι λαμπάδες γάμου ήταν κεριά με λευκά λουλούδια και υφάσματα και ο στολισμός της κολυμπήθρας  έγινε στο ίδιο ύφος με λευκά υφάσματα και ένα μπουκέτο λουλουδιών. Εντυπωσιακός ήταν και ο κισσός ο οποίος χάριζε μια κίνηση στον στολισμό των λαμπάδων γάμου αλλά και του μπουκέτου που υπήρχε στον στολισμό της κολυμπήθρας.

στολισμός γάμου elegant
στολισμός γάμου elegant
στολισμός γάμου elegant
στολισμός γάμου elegant

Το σετ βάπτισης του μικρού Άγγελου

Τα βαπτιστικά ρούχα για αγόριτου μικρού Άγγελου, ήταν ένα σετ της Stova Bambini σε μπλε και λευκές αποχρώσεις που ταίριαξαν πολύ αρμονικά με τον υπόλοιπο στολισμό βάπτισης. Τα παπουτσάκια του ήταν της Babywalker και τα μαρτυρικά του της Celfie & co.

βαπτιστικά ρούχα αγόρι
βαπτιστικά παπούτσια αγόρι
βαπτιστικά παπούτσια αγόρι
βαπτιστικά ρούχα αγόρι

To εντυπωσιακό candy bar γάμου και το salty bar βάπτισης στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας

Κατά τη διάρκεια και των δύο μυστηρίων αλλά και μετά οι καλεσμένοι μπόρεσαν να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό candy bar γάμου και salty bar βάπτισης υπό τον ήχο της μελωδίας του βιολιού και του βιολοντσέλο. Το candy bar και το salty bar ήταν διακοσμημένα με λευκά υφάσματα και χρυσές βάσεις με λουλούδια. Οι μπομπονιέρες γάμου και οι μπομπονιέρες βάπτισης ήταν τοποθετημένες όμορφα και αρμονικά μέσα σε χρυσούς κίονες πάνω στα τραπέζια.

candy bar / salty bar βάπτισης και γάμου
candy bar / salty bar βάπτισης και γάμου
candy bar / salty bar βάπτισης και γάμου

Εντυπωσιακή αποχώρηση του ζευγαριού από τον χώρο της εκκλησίας με τη βοήθεια της event planner!

Μετά το τέλος των μυστηρίων και των κερασμάτων στον προαύλιο χώρο το ζευγάρι μαζί με τη βοήθεια της wedding planner τους είχαν ετοιμάσει μια εντυπωσιακή αποχώρηση από τον χώρο με μια ferrari, όπου τους μετέφερε μέχρι τον χώρο της δεξίωσης που ακολούθησε!

Ο γάμος του Χαράλαμπου και της Μαριάννας και η βάπτιση του μικρού Άγγελου θα μείνει αξέχαστη στις μνήμες όλων των καλεσμένων αλλά κυρίως στη μνήμη του ζευγαριού που το απόλαυσε στο έπακρον!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο του γάμου και της βάπτισης

https://youtube.com/watch?v=XoEQ_HXNWeQ

Μην ξεχνάτε ότι η Cosmos Events είναι δίπλα σε κάθε στιγμή σας και μπορούμε να καλύψουμε όλο το εύρος της βάπτισης, όπως ο στολισμός βάπτισης, το candy bar βάπτισης, τα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι, τα προσκλητήρια βάπτισης, τις μπομπονιέρες βάπτισης, τα βαπτιστικά πακέτα, τα βαπτιστικά παπούτσια αλλά και τα μαρτυρικά βάπτισης!      

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top