10+1 ιδέες για στολισμό γάμου Boho με Pampas Grass

Στολισμός γάμου με pampas grass

Σας παρουσιάζουμε δέκα και έναν δημιουργικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το «pampas grass» ή αλλιώς Κορταδερία ή Γυνέριο όπως είναι η επίσημη ονομασία του στα ελληνικά, για να μεταμορφωθεί ο στολισμός γάμου σας σε ένα ονειρικό μποεμ σκηνικό….

1.Pampass Grass Στην Είσοδο Του Γάμου Σας

Στολίστε την είσοδο του προαυλίου της εκκλησίας με Pampas grass σε συνδυασμό με φρέσκα λουλούδια όπως τριαντάφυλλα! Αποτελεί αγαπημένη επιλογή των σύγχρονων ζευγαριών! Με αυτον τον τρόπο θα ενθουσιάσετε τους καλεσμένους ήδη απο την αρχή!

στολισμός γάμου

2. Pampass Grass Στη Γαμήλια Ανθοδέσμη

Αν ψάχνετε για έναν σύγχρονο τρόπο να ανανεώσετε την παραδοσιακή γαμήλια ανθοδέσμη, το Pampass grass αποτελεί την πιο τέλεια επιλογή. Ένα μπουκέτο που συνδυάζει τριαντάφυλλα, φρέσκα λουλούδια και φυσικά… pampass grass σίγουρα θα ενθουσιάσει!

στολισμός γάμου

3. Pampass Grass ως centerpiece στα τραπέζια

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να συμπεριλάβετε το Pampass grass στη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης σας είναι να δημιουργήσετε Pampas grass centerpieces. Τέλεια διακόσμηση για την γαμήλια δεξίωση! Σε συνδυασμό με γυάλινα βάζα, θα δημιουργήσουν σίγουρα το σκηνικό που ονειρεύεστε.

στολισμός γάμου

4. Pampass Grass στην διακοσμητική Plexiglass πινακίδα

WELCOME TO OUR WEDDING. Καλωσορίστε τους καλεσμένους του γάμου σας με τον πιο κομψό τρόπο. Μποέμικο στυλ, ξύλινες πινελιές, Pampass grass, σμαραγδένιο πράσινο χρώμα και plexiglass. O πιο elegant – boho συνδυασμός!  

5. Pampass Grass σε γάμο στην παραλία

στολισμός γάμου

Το Pampass grass είναι ιδανική επιλογή για γάμους στην παραλία.

Ενωθείτε με τον/την αγαπημένη σας σε έναν καλοκαιρινό γάμο με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας. Εμπλουτίστε τόσο το προαύλιο της εκκλησίας όσο και το χώρο της δεξίωσης με υπέροχες συνθέσεις από πρασινάδα και pampas grass. 

6. Γεμίστε βάζα δαπέδου με Pampas Grass

Διακοσμήστε τον εξωτερικό χώρο του γάμου σας με ψηλά γυάλινα βάζα με πράσινο φύλωμα και pampass grass τα οποία τοποθετούνται στο πάτωμα.

στολισμός γάμου

7. Pampas Grass στο πέτο του γαμπρού

Αυτό το ρουστίκ στοιχείο με pampas grass σε συνδυασμό με τριαντάφυλλα και κλαδάκια απο φύλωμα, δεμένα μαζί με κορδέλα είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να συνδέσετε το groomswear με τη διακόσμηση του γάμου σας.

8. Προσκλητήρια γάμου με Pampas Grass

Η πρώτη εντύπωση μετράει! Γι’αυτό δώστε στους καλεσμένους σας να καταλάβουν το θέμα του γάμου σας ήδη απο την αρχή! Επιλέξτε ένα από τα προσκλητήρια γάμου στολισμένο με Pampass grass και boho στοιχεία!

στολισμός γάμου

9. Σφραγίστε τα προσκλητήρια του γάμου σας με βουλοκέρι και Pampas Grass

Μπορείτε να πάτε το Pampas grass obsession σας ένα βήμα παραπέρα σφραγίζοντας τα προσκλητήρια του γάμου σας με βουλοκέρι και pampass grass – μια τελική πινελιά που θα όλοι θα λατρέψουν!

στολισμός γάμου

10. Διακόσμηστε την γαμήλια τούρτα σας με pampass grass

Το pampass grass μπορεί να διακοσμήσει ακόμη και την τούρτα του γάμου σας! Ταυτόχρονα η γαμήλια τούρτα παραμένει απλή αλλά τόσο elegant και ιδιαίτερη που θα συνέπαρει ακόμα και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο!

στολισμός γάμου

11. Ανακατέψτε Pampas grass με φύλα απο φοίνικες

Το εξωτικό αυτό φυτό αποπνέει μία ανεπιτήδευτη κομψότητα και ο μίνιμαλ χαρακτήρας του θα ταιριάξει τέλεια με palm leafs. Οι δύο αυτές υφές αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια δημιουργώντας ένα γήινο, μποέμικο vibe που όλοι αγαπάμε.

στολισμός γάμου

Τα τελευταία 13 χρόνια παρέχουμε υπηρεσίες στολισμού γάμου, οι οποίες έχουν κλέψει τις καρδιές πολλών ζευγαριών. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να κάνουμε μοναδική την ημέρα του γάμου σας με τους καλύτερους διακοσμητές στην Ελλάδα!

Share
Posts created 119

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top