Τα βαπτιστικά ρούχα Stova Bambini που λατρεύουν οι διάσημοι!

Όταν είδαμε τη νέα συλλογή βάπτισης του Στέλιου Μανωλά για τη Stova Bambini για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, μας συνεπήρε η ομορφιά από τα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και κορίτσι και τα αξεσουάρ αλλά και το μοναδικό στυλ που χαρίζει στα μικρά μας παιδιά!

Όμορφοι φιόγκοι και λουλούδια σε παστέλ ονειρεμένες αποχρώσεις συμπληρώνουν κοριτσίστικα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι από τούλι ή δαντέλα με όμορφα καπέλα και κορδέλες. Γιλέκα, πουά πουκάμισα συνδυάζονται άψογα με σακάκια και ατομικά παπιγιόν για ένα ιδιαίτερο στυλ από βαπτιστικά ρούχα για αγόρι. Και είναι όλα φτιαγμένα από μια σειρά μοναδικών υφασμάτων όπως αγνό βαμβάκι, μετάξι και λινό, μετατρέποντας τις ιδέες σε όμορφες συλλογές για πριγκίπισσες και τζέντλεμεν!

Αν αναλογιστούμε ότι αυτά τα σχέδια είναι χειροποίητα με αδιαπραγμάτευτα υλικά και υφάσματα υψηλής ποιότητας, είναι κατανοητό γιατί τα ρούχα της Stova Bambini είναι το αγαπημένο brand της βάπτισης όλων των επωνύμων! Πάθος για την λεπτομέρεια, καθώς κάθε ρούχο προορίζεται για κάποιο πολύ σημαντικό σου πρόσωπο, και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, με απόλυτη ιεροτελεστία, είναι ο πραγματικός λόγος επιτυχίας της Stova Bambini, ενώ ακόμα και η ίδια η συλλογή είναι ένα μακρύ ταξίδι για τη διατήρηση της ποιότητας και της έμπνευσης καθ’όλη τη διάρκεια του έτους!

Πηγή έμπνευσης για τα χρώματα και τα σχέδια των ρούχων αποτελεί το ίδιο το πορτραίτο της Ελλάδας. Οι καλοκαιρινοί ορίζοντες, το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, τα ελληνικά νησιά, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα είναι μερικές από τις αποχρώσεις που θα βρεις στην παλέτα του δειγματολογίου τους.

Με μια απλή αναζήτηση στο Instagram θα δεις ότι πίσω από την εντυπωσιακή βάφτιση κάθε παιδιού των μεγάλων ονομάτων της ελληνικής showbiz, κρύβεται η Stova Bambini.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο facebook και στο Instagram και ανακαλύψτε όλη τη συλλογή από βαπτιστικά ρούχα στο https://www.cosmosevents.gr .

Share
Posts created 119

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top