Ο στολισμός γάμου του Παναγιώτη και της Κατερίνας και ο στολισμός βάπτισης του μικρού Χρήστου

Σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν ρομαντικό στολισμό γάμου και βάπτισης, με αέρινα υφάσματα, φρέσκα άνθη, και χρυσά γεωμετρικά σχήματα σε περίοπτη θέση, που κέντρισαν τα βλέμματα όλων των καλεσμένων!

Η καράφα και το ποτήρι από κρύσταλλα Βοημίας και στέφανα από χρυσό και ασήμι, αποτελέσαν ένα όμορφο ενθύμιο από τον κουμπάρο για τους νεόνυμφους, Παναγιώτη και Κατερίνα!

Οι λαμπάδες του γάμου, που αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα και πιο κεντρικά σημεία του μυστηρίου, καθώς φαίνονται σε όλη τη διάρκειά του, διακοσμήθηκαν με φρέσκα άνθη, που απέπνεαν ζωντάνια, φρεσκάδα και προσέδωσαν κομψότητα στο στολισμό!

Στο στολισμό βάπτισης του μικρού Χρήστου, επιβλητικό χρυσό πολύγωνο, γυάλες με pampas grass, ψάθινα καλάθια, αρκουδάκι και μπαλόνια, συνέθεσαν μία διακόσμηση δημιουργική, παραμυθένια και παιχνιδιάρικη, που απογείωσε το σκηνικό και καθήλωσε τους καλεσμένους της βάπτισης!

Οι μοναδικές δημιουργίες από τον pastry chef μας, το εντυπωσιακό candy table και τα φρέσκα λουλούδια, συνέθεσαν ένα πανέμορφο και γευστικό candy bar βάπτισης, που υποδέχθηκε τους καλεσμένους του μικρού Χρήστου με τον ομορφότερο τρόπο!

Χρυσό πολύγωνο με μπαλόνια, καλάθια με λουλούδια, και εντυπωσιακό τραπέζι ευχών με το όνομα του νεοφώτιστου, κυριάρχησαν στον προαύλιο χώρο του κτήματος Παναγόπουλου, δίνοντας έναν elegant χαρακτήρα στη δεξίωση!

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό από το γάμο του Παναγιώτη και της Κατερίνας και του γιου τους Χρήστου, κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε τις δικές σας μοναδικές αναμνήσεις!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top