Τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για την νυφική ανθοδέσμη!

Τριαντάφυλλο

Όλοι γνωρίζετε τα τριαντάφυλλα! Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι υπάρχουν περισσότερες απο 39 ποικιλίες. Τα τριαντάφυλλα σε σχέση με άλλα λουλούδια εχουν πιο πλούσια πέταλα και πιο έντονη μυρωδιά, γι’ αυτό και συνεισφέρουν σε μια απόλυτα ρομαντική εικόνα αλλά και αίσθηση για την γαμήλια ανθοδέσμη σας!

Παιωνία

Τα φουσκωτά άνθη τους με τα κυματιστά τους πέταλα είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως οι τόνου του λευκού, του κίτρινου,του ροζ και του κόκκινου. Όλοι τους τα αγαπούν, όλοι τους τα θέλουν, αλλάμην ξεχνάτε πως είναι ένα από τα πιο ακριβά λουλούδια.

Ανεμώνες

Με τα ανοιχτόχρωμα πέταλα τους και  το σκούρο τους κέντρο αυτά τα λουλούδια είναι ιδανικά για τη σύγχρονη νύφη. Η ομορφιά των ανεμώνων είναι ότι μπορούν να σταθούν μόνα τους σε ένα γαμήλιο μπουκέτο είτε μπορούν να συνδυαστούν και με με άλλα λουλούδια για μια πιο πλούσια ανθοδέσμη! Αλλά προσέξτε! Οι ανεμώνες είναι ευαίσθητα λουλούδια, οπότε δεν αποτελεί την ιδανική επιλογή αν παντρεύεστε σε ζεστό εξωτερικό χώρο.

Ντάλιες

Ένα από τα αγαπημένα λουλούδια όλων των εποχών! Οι ντάλιες είναι υπέροχα λουλούδια επειδή τα άνθη τους, χάρη στο εντυπωσιακό τους μέγεθος, προστίθενται για να ξεχωρίσουν στη σύνθεση κάθε νυφικής ανθοδέσμης. Επιπλέον, έρχονται σε τόσα πολλά όμορφα χρώματα και σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, ώστε να γίνουν κατάλληλα για κάθε γούστο.

Πασχαλιά

Ένα από τα πιο γλυκά και μυρωδάτα άνθη, η πασχαλιά! Αποτελεί ρομαντική επιλογή και μπορεί επίσης να σταθεί καλά μόνη της σε ένα απλό ευωδιαστό μπουκέτο. Σε αποχρώσεις του μωβ και του λευκού, η πασχαλιά είναι επίσης αρκετά ευαίσθητη, οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγετε τον μαρασμό της ανθοδέσμης σας.

Νεραγκούλες

Χρησιμοποιούνται συνήθως με άλλα άνθη για να ολοκληρώσουν την νυφική ανθοδέσμη. Με ντελικάτα, λεπτά αλλά ιδιαίτερα ανθεκτικά πέταλα, έρχονται σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Μοσχομπίζελα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό απο τα μοσχομπίζελα. Τα πάντα, από το άρωμά τους έως τους κομψούς μίσχους τους και τα σχεδόν ημιδιαφανή πέταλα είναι τόσο γλυκά. Έρχονται σε ποικίλα χρωμάτων, σε τόνους του λευκού, του ροζ, του μωβ, του βαθυκόκκινου και του μπλε.

Ορτανσίες

Αυτά τα πανέμορφα λουλούδια με τα πλούσια άνθη και τους απίθανους χρωματισμούς κλέβουν τις εντυπώσεις σε κάθε νυφική ανθοδέσμη! Επιλέξτε μια σύνθεση αποκλειστικά από ορτανσίες για ένα μονόχρωμο αριστοκρατικό αποτέλεσμα ή συνδυάστε της με άλλα άνθη της αρεσκείας σας για να προσαρμόσετε το νυφικό σας μπουκέτο στο ύφος και το στυλ ολόκληρης της διακόσμησης του γάμου σας.

Τουλίπα

Οι τουλίπες έρχονται σε πολλα είδη να στολίσουν την νυφική ανθοδέσμη. Υπάρχουν τουλίπες με κρόσσια (που μοιάζουν ακριβώς όπως ακούγονται), διπλές τουλίπες (με διπλάσια πέταλα από μια κανονική τουλίπα, καθιστώντας τους πολύ πιο γεμάτες και φουντωτές), τουλίπες Rembrandt (με όμορφες κόκκινες ραβδώσεις που τρέχουν κάτω από τα πέταλά τους) και πολλά άλλα.

Ορχιδέα

Οι ορχιδέες είναι κοσμοπολίτικες. Eξαιρετικά καλλωπιστικό φυτό και συνήθως είναι η πρώτη σκέψη και επιλογή για τη νυφική ανθοδέσμη κάθε νύφης μετά τα τριαντάφυλλα, αν και δεν είναι η πιο οικονομική λύση. Οι φαλαινόψις αποτελεί το πιο δημοφιλές είδος σε λευκές και μωβ αποχρώσεις.

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top