Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Plexiglass προσκλητήρια

Τι είναι ένα Plexiglass προσκλητήριο;

Το plexiglass είναι ένα διαφανές πλαστικό υλικό που είναι άκαμπτο στην υφή και διαφανές στο χρώμα. Το Plexiglass αποτελεί έναν φανταστικό τρόπο για να προσθέσετε ένα μοντέρνο στοιχείο στον γάμο ή την βάπτιση σας.

Έχει έρθει ή ώρα για να στείλετε τα προσκλητήρια στους καλεσμένους σας για τη μεγάλη μέρα; Μην ξεχνάτε πως το προσκλητήριο θα πρέπει να προσφέρει μια εικόνα από το στυλ του γάμου που σχεδιάζετε, δίνοντας στους επισκέπτες τις πιο σημαντικές πληροφορίες.

Τα Plexiglass προσκλητήρια είναι ακριβώς η πιο κομψή και μινιμαλιστική επιλογή που έχετε δει.  

Σε ποια στυλ γάμου ή βάπτισης ταιριάζουν καλύτερα;

Η ομορφιά του plexiglass είναι ότι είναι απίστευτα προσαρμόσιμο. Το Plexiglass είναι ένα υλικό που μοιάζει ακριβώς με το γυαλί. Ωστόσο, είναι πολύ πιο διαφανές και φυσικά ζυγίζει λιγότερο από το γυαλί. Με αυτή την προσαρμοστικότητα, ένα plexiglass προσκλητήριο μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα super-luxe σχέδιο ή να έχει μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση, παρέχοντας τελικά μια επιλογή για να ταιριάζει σε κάθε στυλ γάμου.

Πώς επιλέγετε το σχέδιο;

Σε βασικό επίπεδο, ένα plexiglass προσκλητήριο είναι ένα άκαμπτο, κομμένο κομμάτι plexiglass με εκτύπωση σε αυτό. Αλλά επειδή τα plexiglass προσκλητήρια μπορούν πραγματικά να έρθουν σε τόσες πολλές διαφορετικές μορφές, είναι σημαντικό να σταθμίσετε τις πολλές επιλογές σχεδιασμού και υλικών καθώς κάνετε την επιλογή σας.

Το Plexiglass είναι ένα υλικό που μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλες επιλογές για έναν πιο στυλάτο και μοντέρνο γάμο.  Αυτή την σύγχρονη επιλογή είναι σίγουρο πως οι καλεσμένοι του γάμου σας θα την θυμούνται για πάντα επειδή είναι τόσο μοναδική και ξεχωριστή.

Αν σας αρέσε η ιδέα των Plexiglass προκλητηρίων γάμου, απλά ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες νέες αφίξεις μας και διαλέξτε το αγαπημένο σας για την ημέρα του γάμου σας.

Plexiglass προσκλητήριο γάμου σε μοντέρνο στυλ

Το λευκό περίγραμμα και το κοπτικό κάνει αυτό το plexiglass προσκλητήριο μοναδικό. Είναι μια σύγχρονη επιλογή για την σύγχρονη νύφη.

Plexiglass προσκλητήριο γάμου floral boho blush

Οι φίνες πινελιές του floral στις απαλές αποχρώσεις ροζ καθιστούν αυτο το προσκλητήριο την ιδανική επιλογή για έναν ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο γεμάτο με λουλούδια.

Εναλλακτική και πιο οικονομική επιλογή αποτελεί το προσκλητήριο απο PVC. Το PVC είναι ένα ανθεκτικό πλαστικό που αποτελεί το τέλειο υποκάταστατο των plexiglass προσκλητηρίων.

Προσκλητήριο γάμου από PVC με κομψό λευκό floral σχέδιο

Αυτό το λουλουδάτο προσκλητήριο με το λευκό σχέδιο αποτελεί ένα απλό αλλά κομψό προσκλητήριο ιδανικό για κάθε εποχή.

Προσκλητήριο γάμου από PVC με χρυσά πολύγωνα

Τα γεωμετρικά μοτίβα είναι τόσο μοναδικά και εάν το χρυσό χρώμα είναι το θέμα του γάμου σας, τότε αυτό το προσκλητήριο αποτελεί για εσάς μοναδική επιλογή.

Το plexiglass  μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την διακόσμηση του γάμου σας όπως αυτή η διακοσμητική πινακίδα απο plexiglass που καλωσορίζει τους καλεσμένους σας

Επίσης το plexiglass μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην σήμανση των τραπεζιών της δεξίωσης ως αρίθμηση στα τραπέζια για να ξέρουν οι καλεσμένοι σας πού θα κάτσουν.

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top