Στολισμός βάπτισης γοργόνα – Η βάπτιση της Αμαλίας – Δάφνης

Σας αρέσει ο στολισμός βάπτισης γοργόνα; Βρισκόμαστε σε μία χώρα όπου κυριαρχεί το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, επομένως μια βάπτιση με θέμα την γοργόνα, αυτό το μοναδικό μυθικό πλάσμα, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή! Οι γονείς της μικρής Αμαλίας – Δάφνης, αντλώντας έμπνευση από το μαγευτικό βυθό της θάλασσας, επέλεξαν για την κορούλα τους αυτό το θέμα!

Το επιβλητικό πολύγωνο, οι εντυπωσιακοί κύβοι Baby, τα αέρινα υφάσματα στις αποχρώσεις του μωβ και του βεραμάν, αλλά και το pampas grass, κυριάρχησαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους της βάπτισης και κέντρισαν τα βλέμματά τους!

Οι μπομπονιέρες βάπτισης κινήθηκαν κι αυτές στους ίδιους χρωματισμούς, με τα αρωματικά να αποτελούν ένα όμορφο δώρο για τους καλεσμένους!

Το candy bar και το salty bar βάπτισης, που υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, αποτέλεσαν ένα όμορφο ταξίδι γευσιγνωσίας μέσα από ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσεων! Ντόνατς, cakepops, ατομικά γλυκά, μπισκότα απ’ τη μία, και μπέργκερ, τοστ, πιτσάκια απ’την άλλη, κέρδισαν τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων καλεσμένων!

Εμπνευστείτε από τη βάπτιση της μικρής Αμαλίας – Δάφνης και κλείστε το ραντεβού σας για να οργανώσουμε μια καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού που θα σαγηνέψει όλους τους καλεσμένους! Επιπλέον, μπορείτε να περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχαβαπτιστικά πακέτα, αλλά και στο blog μας, για μοναδικές ιδέες σε στολισμούς βάπτισης και candy bar βάπτισης!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top