Ο στολισμός βάπτισης της μικρής Κατερίνας με μπαλόνια και θέμα τον κύκνο

Στη βάπτιση της μικρής Κατερίνας, αέρινα υφάσματα σε τόνους του ροζ, μποεμικές πινελιές, χρυσά και vintage στοιχεία, συνέθεσαν ένα ρομαντικό και girly σκηνικό, που απογείωσε το στολισμό της βάπτισης!

Ξύλινα σταντ με μπομπονιέρες βάπτισης αρωματικά κεριά σε αποχρώσεις του ροζ και του λευκού, αλλά και σαπουνόφουσκες για τους μικρούς καλεσμένους, συνδυάστηκαν αρμονικά με το θέμα της βάπτισης ευχαριστώντας τους καλεσμένους για την παρουσία τους, με τον πιο όμορφο τρόπο!

Ο στολισμός κολυμπήθρας με τα αέρινα υφάσματα στις αποχρώσεις του ροζ και του λευκού, αλλά και το pampas grass, έδωσε τη δική του μποεμική πινελιά!

Ένα vintage ξύλινο candy bar βάπτισης, κόσμησε τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας και κατέπληξε τους καλεσμένους με τα ντόνατς, τα ατομικά γλυκά, τα μπισκότα, τα cupcakes και τα cakepops! Τα μπαλόνια και ο κύκνος, προσέδωσαν μία παιδικότητα αλλά και μία αριστοκρατική πινελιά, στη διακόσμηση του candy bar!

Το salty bar, με τη πανδαισία αλμυρών γεύσεων και τα απαραίτητα δροσιστικά, δημιούργησαν μία μοναδική ισορροπία γευστικών χαρακτηριστικών, που ξεχώρισε για την ποιότητα και την καινοτομία του!

Απολαύστε τη διακόσμηση μέσα από το φωτογραφικό μας υλικό κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε φινέτσα και πριγκιπικό στυλ στη βάπτιση του παιδιού σας, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχαβαπτιστικά πακέτα, αλλά και στο blog μας, για μοναδικές ιδέες σε στολισμούς βάπτισης και candy bar βάπτισης!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top