Στολισμός γάμου στη Σαντορίνη

Το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης είναι κάτι που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Πόσο μάλλον εάν μιλήσουμε για ένα γάμο στη Σαντορίνη. Χιλιάδες είναι ο κόσμος από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που το έχει ως όνειρο ζωής να πραγματοποιήσει ένα γάμο σε νησί και ακόμα περισσότεροι ένα γάμο στη Σαντορίνη.

Η μαγευτική θέα από την καλντέρα της Σαντορίνης μπορεί να γίνει ακόμα πιο ειδυλλιακή όταν ο στολισμός γάμου γίνει με τέτοιο τρόπο όπου θα την αναδείξει περισσότερο. Ο στολισμός γάμου σε νησί θα πρέπει να ακολουθεί την απλότητα αλλά και την πολυτέλεια που αρμόζει σε εκείνη την ιδιαίτερη μέρα. Άρα ο στολισμός γάμου στη Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από ρομαντικός με μια χαλαρή αίσθηση πολυτέλειας!

Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα σίγουρα θα κορυφώσει την κάθε στιγμή και την κάθε φωτογραφία του γάμου, όπου θα αναρωτιέστε πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών!

Ο Κωνσταντίνος και η Ευαγγελία ήταν ένα ζευγάρι που ζεί μόνιμα στο Λονδίνο και που οργανώσαμε μαζί τον destination γάμο τους στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης! Ο στολισμός γάμου στη Σαντορίνη ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα για το συγκεκριμένο ζευγάρι επειδή όλα έπρεπε να γίνουν από μακριά. Παρόλα αυτά εκείνη την ημέρα ήταν όλα όπως ακριβώς τα είχαν ονειρευτεί! Και οι ίδιοι και οι καλεσμένοι τους ερχόμενοι αντίκρισαν έναν σαγηνευτικό στολισμό εκκλησίας στη Σαντορίνη με θέα την υπέροχη καλντέρα όπου σε κάθε λήψη πρωταγωνιστούσε το ζευγάρι!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top