Στολισμός βάπτισης για κορίτσι με θέμα την πεταλούδα

Ο στολισμός βάπτισης για κορίτσι με θέμα την πεταλούδα, αποτελεί μία μοναδική επιλογή θέματος στολισμού βάπτισης, καθώς η πεταλούδα είναι συνδεδεμένη με μύθους, θρύλους και δοξασίες και εντυπωσιάζει με τους χρωματισμούς της!

Στη βάπτιση της μικρής Ιωάννας, στο Κτήμα 28, δημιουργήσαμε έναν εντυπωσιακό στολισμό βάπτισης με ροζ και λευκά υφάσματα, φιγούρα της πεταλούδας και φρέσκα άνθη, που κέρδισε όλους τους καλεσμένους με το ρομαντισμό και την αθωότητά του!

τεσ

Ο στολισμός της κολυμπήθρας ήταν με υφάσματα σε ροζ αποχρώσεις και με μπουκέτο με πολύχρωμα λουλούδια!

Τη μικρή Ιωάννα έντυσαν η Bambolino με βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι, και η babywalker με τα βαπτιστικά της παπούτσια, όλα σε ρομαντικό ύφος!

Το candy bar βάπτισης ήταν διακοσμημένο με μπαλόνια και λουλούδια και γεμάτο με υπέροχες γλυκές δημιουργίες στα χρώματα της βάπτισης!

Το υπέροχο μυστήριο, έκλεισε με το στολισμό της δεξίωσης στον εσωτερικό χώρο του Κτήματος 28 που γέμισε με τα πιο όμορφα χρώματα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία μοναδική βάπτιση , η οποία θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας, τόσο με το στολισμό βάπτισης με θέμα την πεταλούδα, και τη γενικότερη διακόσμηση, όσο και με τα βαπτιστικά ρούχα και τα βαπτιστικά πακέτα!

Share
Posts created 125

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top