Ο στολισμός βάπτισης της μικρής Σοφίας με θέμα τον κύκνο

Πηγή χάρης και ομορφιάς, ο κύκνος αποτελεί ένα ιδιαίτερο θέμα βάπτισης που ξεχωρίζει για την κομψότητα και τη μοναδικότητά του! Αέρινα υφάσματα σε τόνους του ροζ και του λευκού, χρυσά γεωμετρικά σχήματα, φρέσκα λουλούδια, pampas grass και αριστοκρατικοί κύκνοι, δημιούργησαν μία παραμυθένια ατμόσφαιρα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Ιλίου!

Και αν αναρωτιέστε πως συνδυάζονται οι γλυκές δημιουργίες με την χάρη των κύκνων, τότε το candy bar που σας παρουσιάζουμε , θα σας δώσει την απάντηση που ψάχνετε! Πανδαισία γλυκών γεύσεων και δροσιστικά, πλαισιωμένα με λευκό και ροζ πάνελ , πριγκιπικό κύκνο και pampas, κέρδισαν τις εντυπώσεις όλων των καλεσμένων!

Απολαύστε το στολισμό βάπτισης με κύκνο μέσα από το φωτογραφικό μας υλικό κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε φινέτσα και πριγκιπικό στυλ στη βάπτιση του παιδιού σας, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχαβαπτιστικά πακέτα, αλλά και στο blog μας, για μοναδικές ιδέες σε στολισμούς βάπτισης και candy bar βάπτισης!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top