Πρωτότυπος στολισμός βάπτισης με μπαλόνια και αρκουδάκια

Έφτασε η ώρα για τη βάπτιση του παιδιού σας και προβληματίζεστε για τον στολισμό της εκκλησίας; Ο στολισμός βάπτισης με μπαλόνια και αρκουδάκια είναι ένας διασκεδαστικός και μοναδικός τρόπος για να προσθέσετε μια χαριτωμένη πινελιά στο μυστήριο της βάπτισης! Τα μπαλόνια και τα αρκουδάκια αποτελούν μία από τις καλύτερες ιδέες για στολισμό βάπτισης και μπορούν να μετατραπούν στον καλύτερο σύμμαχό σας και να δημιουργήσουν μία μοναδική και πανέμορφη βάπτιση! Το αρκουδάκι ήταν είναι και θα είναι πάντα το σήμα κατατεθέν της παιδικής ηλικίας όλων μας! Μας φέρνει πάντα γλυκές αναμνήσεις στο μυαλό και μας βγάζει μια τρυφερότητα! Άρα δεν θα μπορούσε να μην είναι το ιδανικό θέμα για να γίνει ο στολισμός βάπτισης αλλά και το candy bar του μικρού κύριου ή της μικρής κυρίας σας!


Ο στολισμός βάπτισης με μπαλόνια και αρκουδάκια προσδίδει μια παιδικότητα αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δώσει κι ένα πολύ αριστοκρατικό αποτέλεσμα με την προσθήκη λουλουδιών στα χρώματα του θέματος. Είναι ένας στολισμός βάπτισης που μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα. Ένας σύνηθες συνδυασμός είναι σε γήινες αποχρώσεις όπως εκρού καφέ, αλλά όλο αυτό εύκολα θα μπορούσε να συνδυαστεί και με σιέλ, εάν είναι στολισμός βάπτισης για αγόρι αλλά και με ροζ ή σάπιο μήλο εάν είναι στολισμός βάπτισης για κορίτσι.


Ένας στολισμός βάπτισης με μπαλόνια κάνει το αποτέλεσμα πιο φαντασμαγορικό, αλλά δημιουργεί και το τέλειο σκηνικό για να βγουν υπέροχες φωτογραφίες!
‘Οσο όμορφος μπορεί να βγεί ένας στολισμός βάπτισης με θέμα το αρκουδάκι, άλλο τόσο αξιολάτρευτο μπορεί να γίνει και το candy bar βάπτισης με μπαλόνια και αρκουδάκια! Μπαλόνια και αρκουδάκια μπορούν να κοσμούν τον περιβάλλοντα χώρου του τραπεζιού, εκεί όπου οι καλεσμένοι θα γευτούν όλες τις λιχουδιές της βάπτισης.


Ο στολισμός βάπτισης αλλά και το candy bar βάπτισης με μπαλόνια και αρκουδάκι είναι διαχρονικός αλλά ταυτόχρονα και τόσο εντυπωσιακός και αριστοκρατικός εάν υπάρχει η κατάλληλη παρουσίαση! Δείτε στο portfolio μας περισσότερες ιδέες και προτάσεις για μοναδικό στολισμό βάπτισης!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top