Ο στολισμός βάπτισης του μικρού Δημήτρη με θέμα τα ζώα της ζούγκλας

Εντυπωσιακές κι επιβλητικές ξύλινες κατασκευές λιονταριού και καμηλοπάρδαλης, αέρινα υφάσματα σε τροπικά χρώματα, λινάτσες και καλάθια με λουλούδια, δημιούργησαν ένα τροπικό κλίμα που μαγνήτισε τα βλέμματα των καλεσμένων της βάπτισης του μικρού Δημήτρη!

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, candy bar βάπτισης και salty bar βάπτισης υποδέχθηκαν τους καλεσμένους! Cakepops, ατομικά γλυκά, ντόνατς, μπισκότα απ’ τη μία, και μίνι μπέργκερ, πιτσάκια, τυροπιτάκια και τορτίγιες απ’ την άλλη, κατέπληξαν μικρούς και μεγάλους!

Αέρινα υφάσματα σε τόνους του καφέ και του πράσινο, και μπουκέτο λουλουδιών από πρασινάδα και γυψοφίλη, συνέθεσαν έναν στολισμό κολυμπήθρας που κέντρισε τα βλέμματα των καλεσμένων της βάπτισης του μικρού Δημήτρη!

Μπομπονιέρες βάπτισης πουγκιά και σαπουνόφουσκες, που κατέπληξαν μικρούς και μεγάλους καλεσμένους στη βάπτιση του μικρού Δημήτρη!

Τον μικρό μας Δημήτρη, τον ντύσαμε με το εντυπωσιακό και #trendy κοστούμι βάπτισης της @stovabambini! Ένα υπέροχο, καλοκαιρινό συνδυασμό από βαπτιστικά ρούχα για αγόρι σε λαδί αποχρώσεις σε πλήρη χρωματική αρμονία με το θέμα της βάπτισης!

Τα βαπτιστικά πακέτα, με τη ζωγραφισμένη βαλίτσα, τη λαμπάδα και το λαδοσέτ, συνδυάστηκε με το στολισμό της βάπτισης και κινήθηκε στους χρωματισμούς του!

Περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχαβαπτιστικά πακέτα, αλλά και στο blog μας, για μοναδικές ιδέες σε στολισμούς βάπτισης και candy bar βάπτισης!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top