Ο στολισμός βάπτισης με μπαλόνια, του μικρού Ορφέα

Στη βάπτιση που σας παρουσιάζουμε σήμερα, πολύχρωμα λουλούδια και μπαλόνια, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους της βάπτισης του μικρού Ορφέα! Ευκάλυπτος, σολιντάγκο, κεφαλάτο χρυσάνθεμο, μαργαρίτες και λυσίανθος, μετέτρεψαν τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, σε ένα μαγευτικό σκηνικό με κομψότητα και χάρη! Η εκλεπτυσμένη λιτότητα του στολισμού κολυμπήθρας με τις δύο ανθοδέσμες, προσέδωσε χάρη και φωτεινότητα στο χώρο!

Στη βάπτιση του μικρού Ορφέα, ντόνατς, κουφέτα, marshmallows, cakepops, cupcakes, μπισκότα και ατομικά γλυκά, αποτέλεσαν ιδανικό κέρασμα για τους καλεσμένους μετά το μυστήριο, και ήταν θεματικά συνδυασμένα με τον στολισμό της βάπτισης, αποτελώντας μέρος της συνολικής διακόσμησης! Τα ψάθινα καλάθια και τα πολύχρωμα μπαλόνια που πλαισίωσαν το candy bar βάπτισης, έδωσαν μία νότα καλοκαιρινή σε μία… βροχερή ημέρα!

Απολαύστε τη διακόσμηση μέσα από το φωτογραφικό μας υλικό κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε φινέτσα και στυλ στη βάπτιση του παιδιού σας, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχαβαπτιστικά πακέτα, αλλά και στο blog μας, για μοναδικές ιδέες σε στολισμούς βάπτισης και candy bar βάπτισης!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top