Οι καλύτερες ιδέες για στολισμό βάπτισης με φόντο το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι

Έρχεται το καλοκαίρι και οι βαπτίσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Αν ήρθε η στιγμή να βαπτίσεις και εσύ το μικρό σου πρίγκιπα σε μια βάπτιση εμπνευσμένη από τις ομορφιές του ελληνικού καλοκαιριού είσαι στο σωστό σημείο! Σας ετοιμάσαμε μερικές ιδέες για καλοκαιρινό στολισμό βάπτισης, γεμάτο ήλιο, θάλασσα και ζεστή διάθεση, που επηρεάζονται από το καλοκαιρινό μοτίβο και υπόσχονται να κλέψουν την παράσταση. Κι επειδή οι…κυρίες προηγούνται, ας ξεκινήσουμε με τη βάπτιση των κοριτσιών!

Στολισμός βάπτισης γοργόνα

Στις ιδέες για καλοκαιρινό στολισμό βάπτισης προεξάρχοντα ρόλο, όπως είναι φυσικό, έχει η θάλασσα! Ένα θέμα που έχει κλέψει την καρδιά μας είναι η γοργόνα ! Κυριαρχούν υπέροχοι συνδυασμοί χρωμάτων σε λιλά, τυρκουάζ και βεραμάν με λευκές και ροζ πινελιές, τα κοχύλια, οι πέρλες αλλά και τα φιλντισένια διακοσμητικά έχουν την τιμητική τους σε ένα τέτοιο θέμα. Ο μυθικός βυθός της θάλασσας κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

Στολισμός βάπτισης με θέμα το λεμόνι

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τη θάλασσα τότε ένα πρωτότυπο θέμα καλοκαιρινής βάπτισης είναι το λεμόνι!

Το υπέροχο ο κίτρινο σε συνδυασμό με το μοναδικό και πάντα διαχρονικό λευκό και το παστέλ δημιουργεί ένα αποτέλεσμα καθόλα υπέροχο ειδικά αν ο στολισμός περιλαμβάνει φυσικό στολισμό με λεμονανθούς..

Ο τόπος θα μυρίσει υπέροχα και θα μείνουν οι καλεσμένοι σας άφωνοι!

Εξίσου όμως εντυπωσιακοί είναι και οι καλοκαιρινοί στολισμοί βάπτισης για τα αγόρια!

Στολισμός βάπτισης με ναυτικό θέμα

Κυρίαρχο θέμα και εδώ η θάλασσα, και το μπλε σε όλες τις αποχρώσεις σε συνδυασμό με το ουδέτερο λευκό (ένα μπλε ρουά με λευκές πινελιές θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις) αλλά και με έντονο κόκκινο, μπορούν να προσδώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Υλικά με τα οποία μπορούμε να παίξουμε δημιουργικά είναι τα σχοινιά, η άμμος, οι άγκυρες, η λινάτσα & ο φελλός!

Share
Posts created 119

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top