Τα ιδανικά βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

Προτάσεις υπέροχα βαπτιστικά φορέματα

Κεντρικό ρόλο την ημέρα της βάπτισης έχει το ρούχο. Ένα ρομαντικό, όμορφο και παιχνιδιάρικο φόρεμα που θα την κάνει να μοιάζει με πριγκίπισσα. Αυτό δεν είναι απαραίτητο να θυμίζει παραμύθι αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι ένα μοντέρνο κομμάτι με χαρακτήρα και εκλεπτυσμένη ποιότητα. Οι αποχρώσεις του λευκού ή dusty pink σε συνδυασμό με διακοσμητικά ροζ λουλούδια ή φιογκάκια αποτελούν μια επιτυχημένη επιλογή.

βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

Ιδανικό θα ήταν το βαπτιστικό φόρεμα για κορίτσι να μπορεί να ξαναφορεθεί και να μην είναι μόνο για αυτή την περίσταση. Μια εξαιρετική ιδέα είναι ένα να αποτελείται από τοπάκι και φουστίτσα που μπορούν να φορεθούν και ξεχωριστά. Σε ένα κλασικό σχέδιο κατάλληλο για στυλάτες εμφανίσεις ή πιο ιδιαίτερο με θέμα επηρεασμένο από την μουσική και τον χορό όπως στην δεξιά εικόνα.

βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι
βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

Περισσότερες επιλογές εδώ.

Αέρινα baby φορέματα με boho διάθεση, επίσης μπορούν να σταθούν σύμμαχός σας σε αυτή την περίσταση. Σε γήινες αποχρώσεις ή παστέλ με έντονες κορδέλες για τα μαλλάκια του μωρού ή φινετσάτα καπέλα.
Αν βέβαια η μικρή δεσποινίδα δεν είναι τόσο ανέμελη,αλλα δραστήρια και δυναμική τότε το στύλ επιβάλλεται να διαθέτει κάτι από τον χαρακτήρα της, ένα έντονο και αιχμηρό βαπτιστικό παπούτσι όπως της φωτογραφίας.

Δες περισσότερα εδώ.

Εξαιρετικά μοδάτη πρόταση αποτελεί και η συνύπαρξη δύο αντιθέσεων.
Ένα λευκό ή ivory φόρεμα με ένα παπούτσι ξεχωριστό. Είναι hot-τάση και οι επιλογές είναι απεριόριστες. Μια καταπληκτική επιλογή είνα ένα βαπτιστικό φόρεμα σε σαμπανιζέ απόχρωση συνδυασμένο με animal print λεπτομέρειας παπούτσι ή snickers ή ακόμη και πέδιλα με φτερά.

βαπτιστικά ρούχα για κορίτσιβαπτιστικά ρούχα για κορίτσι
Ένα φλοράλ φόρεμα ή σε στύλ νεράιδας θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε ένα πάρτυ βάφτισης με θέμα ανοιξιάτικο όπως λουλούδια, πεταλούδες και παραμύθι.

βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

Βαπτιστικό φόρεμα ή στεφανάκι με μπλέ τονους θα ταίριαζε σε θέμα με θάλασσα ή ίσως και βάφτιση σε νησί.

Πέρλες και χρυσές λεπτές κορδέλες σηματοδοτούν μια σούπερ-λουξ εκδήλωση με πολυτέλεια και φινέτσα στην οποία κάθε λεπτομέρεια θα επιλεγεί σχολαστικά.

Επιλέγοντας κάποια στοιχεία από τις τελευταίες τάσεις της μόδας εξασφαλίζεται ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα όπου μαζί με την εμφάνιση της μικρής οικοδέσποινας προκαλούν μόνο χαρούμενα συναισθήματα.

Εκείνο που πρέπει κάθε γονιός να έχει υπόψη του είναι πως το όνομα του παιδιού πρέπει να αποτελεί το κέντρο γύρω από το οποίο θα δομηθεί το παραμυθενιο σκηνικό, το οποίο μπορεί με ευκολία να αφεθεί στα χέρια των ειδικών και το τελικό αποτέλεσμα να είναι υπεράνω των προσδοκιών.

Ιδέες για το βαπτιστικό πακέτο

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο οφείλει να είναι χρήσιμο και να μην είναι υπερβολικό. Η παλέττα χρωμάτων που θα επιλεγεί είναι καλό να κινείται σε πάλ αποχρώσεις με κάποιες μικρές πινελιές αντίθεσης. Οι ιδέες και οι προτάσεις για το ευχάριστο γεγονός είναι πάρα πολλές και ποικίλουν.

Πως όμως θα μπορέσει να γίνει η τελική επιλογή χωρίς άγχος και ταλαιπωρία; Μα φυσικά μέσω του επαγγελματικού σχεδιασμού. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα να επιλεγούν κάποια κομμάτια τα οποία θα πρωταγωνιστούν στην εκδήλωση και θα κλέβουν την παράσταση. Τα χρώματα πρέπει να συνάδουν με το επερχόμενο γεγονός.

Ένα βαπτιστικό πακέτο μπορεί να περιλαμβάνει μια βαλίτσα η οποία να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα για τις διακοπές της μικρής μας φίλης ή ακόμη και τις εκδρομές της. Στο σετ υπάρχουν όλα τα απαραίτητα για την βάπτιση καθώς και η ασορτί λαμπάδα με το μονόγραμμα του ονόματος.

Βρες το εδώ.

Εξίσου εύχρηστη είναι και η ξύλινη βαλίτσα μέσα στην οποία μπορούν να αποθηκευτούν κοσμήματα και άλλα δώρα αξίας που δόθηκαν στην μικρή δεσποινίδα ή ακόμη και τα ρούχα της βάφτισής της ως ενθύμιο.


Πληροφορίες και σχέδια εδώ.

Μια συρταριέρα σετ με βαλίτσα, το λαδοσετ και την λαμπάδα επίσης μπορεί να είναι μια επιλογή που δεν γίνεται να μην εκτιμηθεί. Έπειτα από παραγγελία μπορεί να δημιουργηθεί το κατάλληλο κομμάτι το οποίο να ανταποκρίνεται ακριβώς στις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου. Αυτό το βαφτιστικό πακέτο θα μείνει αξέχαστο.


Δείτε εδώ περισσότερα.

Δεν χρειάζεται να φοβηθεί επομένως κανείς να τολμήσει και να πρωτοτυπήσει σε αυτή την ειδική περίσταση. Εξάλλου το πιο σημαντικό από όλα είναι να μείνει χαραγμένη στην μνήμη ως η ημέρα εκείνη που μεγαλώνοντας η μικρή πριγίπισσα θα την βλέπει σε βίντεο και σε συνδυασμό με τα βαπτιστικά ενθύμια θα της προκαλούνται ευχάριστα συναισθήματα και συγκίνηση.

Στο e-shop μας θα βρείς μοναδικές προτάσεις και ιδέες για βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top