Στολισμός γάμου με γεωμετρικά σχήματα (πολύγωνο)

Κατά την γεωμετρία το εξάγωνο (από τις ελληνικές λέξεις ἕξ=έξι και γωνία) είναι ένα πολύγωνο σχήμα με έξι πλευρές και έξι κορυφές. Είναι  το ένα από τα μόλις τρία κανονικά πολύγωνα που μπορούν να καλύψουν τελείως το επίπεδο. Από όποια πλευρά και αν τεθεί ένα εξάγωνο θα είναι πάντα αισθητικό και σε αρμονία.

Ο αριθμός 6 είναι ο μικρότερος τέλειος αριθμός, καθώς το άθροισμα των φυσικών διαιρετών του (εκτός του ιδίου) μας δίνει 6: 6 = 1+2+3 = 1x2x3.

Κατά τους Πυθαγορείους ο αριθμός αντιπροσωπεύει τις καταστάσεις της υγείας, της ισορροπίας όπως επίσης την δικαιοσύνη, την ειρήνη και την θυσία. Στο έργο του Η Πολιτεία του Θεού ο Ιερός Αυγουστίνος γράφει ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε 6 ημέρες επειδή το 6 είναι τέλειος αριθμός.

Η… τελειότητα αυτή έχει εισαχθεί και στον κόσμο του γάμου! Η χρήση των γεωμετρικών σχημάτων έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις τα τελευταία χρόνια και είναι ό,τι πιο σύγχρονο μπορείτε να επιλέξετε για το γάμο σας! Ιδανική για όσους επιθυμούν έναν μοντέρνο γάμο με μίνιμαλ αισθητική που θα αποπνέει μία νεανική και καινοτόμα αίσθηση! Είναι μία τάση που αγαπήθηκε από πολλά ζευγάρια και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε σε πολλούς ακόμα στολισμούς γάμου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γεωμετρικά σχήματα στα προσκλητήρια γάμου σας,

στις μπομπονιέρες γάμου 

στα ευχολόγια γάμου,

και κυρίως στο στολισμό του γάμου σας. Κρεμαστά γεωμετρικά σχήματα, γεωμετρικές γυάλες με παχύφυτα ή κεριά, γεωμετρικά κηροπήγια και στολίδια είναι μερικά στοιχεία διακόσμησης που θα μεταμορφώσουν το όλο σκηνικό. Έναν εντυπωσιακό στολισμό γάμου από την Cosmos Events, με γεωμετρικά σχήματα και πολύγωνο μπορείτε να δείτε εδώ

Γεωμετρικά σχήματα, μεταλλική υφή και χρυσή λάμψη, θα προσδώσουν την φινέτσα και την πολυτέλεια της Cosmos Events στον γάμο σας! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105789080 κι ένας έμπειρος διακοσμητής ή διακοσμήτριά μας θα κάνει πραγματικότητα τον γάμο που ονειρεύεστε!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top