8 Προσκλητήρια βάπτισης: Οι ωραιότερες προτάσεις για το πρώτο σημαντικό γεγονός της ζωής του παιδιού σας

Ετοιμάζεσαι να βαπτίσεις το παιδί σου και φροντίζεις κάθε λεπτομέρεια για το σημαντικό αυτό γεγονός; Τα προσκλητήρια βάπτισης αποτελούν την πρώτη αλλά και την κυριότερη εντύπωση που θα αφήσεις στους καλεσμένους σου. Η συνεχής εξέλιξη στο στυλ που αφορά τα προσκλητήρια βάπτισης καθιστά την επιλογή τους δύσκολη υπόθεση. Για τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ώστε να προκύψει το ιδανικό ταίριασμα του στολισμού βάπτισης με το προσκλητήριο, σας προτείνουμε οχτώ τάσεις που κυριαρχούν στο 2022!

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας κι επιλέξτε τα προσκλητήρια βάπτισης του αγαπημένου σας προσώπου με σιγουριά. 

Καλλιγραφικά προσκλητήρια βάπτισης

Χρησιμοποιώντας την καλλιγραφία δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και κύρος σε μια πρόσκληση βάπτισης. Κάντε το προσκλητήριο της βάπτισης σας να ξεχωρίζει με τις καλλιγραφίες! Ωστόσο φροντίστε αυτές να χρησιμοποιούνται με φειδώ και να εστιάζετε σε βασικές πληροφορίες!

Greenery προσκλητήρια βάπτισης

Το πράσινο δεν ανήκει μόνο στην ύπαιθρο ή κήπους! Τα προσκλητήρια βάπτισης που χαρακτηρίζονται από πράσινο τείνουν να είναι φωτεινά και να έχουν εκ φύσεως τη δική τους ζωντάνια. Αυτό που αγαπάμε περισσότερο σε αυτά όμως είναι η ζεστασιά που αποπνέεται από την ιδέα, ότι η πρόσκληση είναι γεμάτη ζωή.

Letterpress προσκλητήρια βάπτισης

Το εκτυπωτικό αποτέλεσμα με εκτύπωση Letter Press έχει ιδιαίτερη αισθητική και ύφος πολυτέλειας, είναι εντυπωσιακό πρωτότυπο και διαχρονικό καθώς παραμένει ανεξίτηλο στο χρόνο, ενώ το βάθος που παίρνει το χαρτί από την πίεση της εκτύπωσης δίνει μια ωραία αίσθηση στην αφή. Θεωρείται η κορυφαία επιλογή στη εκτύπωση προσκλητηρίων πολυτελείας.

Προσκλητήρια βάπτισης κοπτικό

Οι κομμένες άκρες είναι μοναδικές καθώς ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα κοινά προσκλητήρια βάπτισης. Αυτό που θαυμάζουμε περισσότερο στις κομμένες άκρες είναι η ακρίβεια που εμπλέκεται στην ανάπτυξη αυτών των σχημάτων και η ποικιλία των στυλ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα. Τα καθαρά μοντέρνα και ρομαντικά στυλ μπορούν να αναβαθμιστούν με την προσθήκη κομμένων άκρων.

Προσκλητήρια βάπτισης φλοράλ

Όπως και τα προσκλητήρια βάπτισης greenery, τα φλοράλ φωτίζουν ένα προσκλητήριο, ενώ «γειώνουν» τους παραλήπτες στα στοιχεία που 

έχουν οργανική αίσθηση. Υπηρετώντας βασικούς ρόλους σε εορτασμούς όλων των σχημάτων, μεγεθών και εποχών, λατρεύουμε το πώς τα 

λουλούδια εκπέμπουν μια διαχρονική γοητεία.

Επιχρυσωμένες λεπτομέρειες

Οι επιχρυσωμένες λεπτομέρειες προσθέτουν μια υπέροχη πινελιά δημιουργικότητας που οδηγεί προς την πολυπόθητη κομψότητα που πολλοί προτιμούν για τα προσκλητήρια βάπτισης τους. Για να ταιριάξετε με ένα επιχρυσωμένο προσκλητήριο, μπορείτε να προσθέσετε χρυσές λεπτομέρειες στην πρόσκλησή σας, καθώς και με μια χρυσή επένδυση ή σφραγίδα από κερί.

Προσκλητήρια βάπτισης μοντέρνα

Οι καθαρές γραμμές, ο λευκός χώρος και τα αραιά αλλά ουσιαστικά κομμάτια κειμένου είναι βασικά στοιχεία των μοντέρνων σχεδίων. Επικοινωνήστε τις λεπτομέρειες με καθαρή τόλμη επιλέγοντας ένα σχέδιο με καθαρή, μοντέρνα διάταξη.

Προσκλητήρια βάπτισης Vintage

Ο όρος «vintage» συχνά φέρει μαζί του μια αίσθηση μεταφοράς, επιστροφής στο παρελθόν. Τα vintage προσκλητήρια βάπτισης δεν αφορούν όμως μόνο την επιστροφή στο παρελθόν, αλλά τις λεπτομέρειες. Δημιουργήστε μια διαχρονική vintage εμφάνιση στέλνοντας μια πρόσκληση με περίτεχνες πινελιές και λεπτομέρειες!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top