Στολισμός βάπτισης με θέμα τον κύκνο

Ένα από τα θέματα στολισμού βάπτισης που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια είναι ο κύκνος. Ο στολισμός βάπτισης με θέμα τον κύκνο ήρθε για να μείνει και υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το θέμα που επέλεγαν και οι γονείς της μικρής Ιόλης για την ημέρα της βάπτισης της!

Σε μια βάπτιση κύκνος όλα ξεκινούν από τα χρώματα που θα επιλέξεις. Ο στολισμός βάπτισης με θέμα τον κύκνο είναι ένας συνδυασμός του ροζ, του λευκού και του χρυσού. Έτσι, θα δώσεις μια ρομαντική αλλά και σικ νότα στη διακόσμηση σου. Για τον στολισμό χρησιμοποιήσαμε αέρινα υφάσματα στα χρώματα αυτά, συνθέσεις λουλουδιών απο ροζ τριαντάφυλλα, ροζ γυψοφύλλη, σάπιο μήλο λυσίανθο και ευκάλυπτο. Οι εντυπωσιακοί κύβοι baby κυριαρχούσαν στο χώρο μαζί με τους υπέροχους κύκνους και τις χρυσές κορώνες. Το χρυσό πολύγωνο με την κούνια και οι χρυσές βάσεις εντυπωσίασαν τους καλεσμένους , όπου δεν έχασαν της ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε αυτό το υπέροχο σκηνικό. Ο στολισμός κολυμπήθρας έγινε με μεγάλα μπουκέτα λουλουδιών και υφάσματα.

Ένα από τα ομορφότερα βαπτιστικά πακέτα επιλέκτηκε από τη νονά της μικρής Ιόλης για τη βάπτιση της! Ο κύκνος ζωγραφισμένος πάνω σε θρανίο αλλά και πάνω στη λαμπάδα της! Τα βαπτιστικά ρούχα της Ιόλης  ήταν ολόλευκα με λεπτομέρειες σε σάπιο μήλο και απαλό ροζ! Τα βαπτιστικά παπούτσια της ήταν σαν κόσμημα στα ποδαράκια της εφόσον ήταν γεμάτα με πέρλες!

Μέτα το τέλος του μυστηρίου οι καλεσμένοι βγαίνοντας από την εκκλησία βρέθηκαν μπροστά σε ένα εκθαμβωτικό candy bar βάπτισης. Ολόλευκα τραπέζια με χρυσά σκεύη και συνθέσεις λουλουδιών αλλά και θεματικά γλυκά που στα στόλιζαν!

Οι μπομπονιέρες βάπτισης που ήταν όμορφοι κύκνοι πάνω σε βότσαλο, ήταν τοποθετημένες ακριβώς δίπλα από το candy bar βάπτισης της μικρής Ιόλης.

Από τα προσκλητήρια βάπτισης της μικρής Ιόλης μέχρι και το candy bar της όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι. 

Μην ξεχνάτε ότι η Cosmos Events είναι δίπλα σε κάθε στιγμή σας και μπορούμε να καλύψουμε όλο το εύρος της βάπτισης, όπως ο στολισμός βάπτισης, το candy bar βάπτισης, τα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και τα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι, τα προσκλητήρια βάπτισης, τις μπομπονιέρες βάπτισης, τα βαπτιστικά πακέτα, τα βαπτιστικά παπούτσια αλλά και τα μαρτυρικά βάπτισης!       

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top