Στολισμός κολυμπήθρας για αγόρι – κορίτσι

Στην Cosmos Events, αναλαμβάνουμε το στολισμό κολυμπήθρας με κομψότητα και χάρη, αναδεικνύοντας το σημείο και δημιουργώντας ένα μοναδικό και παραμυθένιο περιβάλλον για τη βάπτιση του μωρού σας.

Ο στολισμός κολυμπήθρας για τη βάπτιση του παιδιού σας μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους και με ατελείωτους συνδυασμούς με λουλούδια, ώστε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Αν ψάχνετε για στολισμό κολυμπήθρας για αγόρι, τότε μία υπέροχη και εκλεπτυσμένη πρόταση είναι ο στολισμός κολυμπήθρας με μπλε ορτανσίες, λευκά τριαντάφυλλα αλλά και γυψοφίλη. Αυτός ο στολισμός, έρχεται σε πλήρη εναρμόνιση και με το στολισμό της κολυμπήθρας με κορδέλες!

στολισμός κολυμπήθρας
στολισμός κολυμπήθρας αγόρι

Αν ψάχνετε στολισμό κολυμπήθρας για κορίτσι, τότε μία πρωτότυπη πρόταση είναι οι ροζ παιώνιες, οι ορχιδέες, τα ιβουάρ τριαντάφυλλα και τα απαλά υφάσματα σε αποχρώσεις του λευκού και του σάπιου μήλου!

στολισμός κολυμπήθρας κορίτσι
στολισμός κολυμπήθρας

Σε κάθε περίπτωση, όποια επιλογή και να γίνει σε υφάσματα, λουλούδια, χρώμα και στυλ στον στολισμό της κολυμπήθρας για αγόρι  και κορίτσι, πάντοτε θα πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά και θεματικά με τον υπόλοιπο στολισμό βάπτισης!

Ελάτε να φτιάξουμε έναν φανταστικό στολισμό κολυμπήθρας που θα κλέψει την παράσταση και θα χαρίσει στο παιδάκι σας την πιο γλυκιά και όμορφη βάπτιση!

Μην ξεχνάτε ότι στην Cosmos Events είμαστε δίπλα σε κάθε στιγμή σας και μπορούμε να καλύψουμε όλο το εύρος της βάπτισης, όπως ο στολισμός βάπτισης, το candy bar βάπτισης, τα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και τα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι, τα προσκλητήρια βάπτισης, τις μπομπονιέρες βάπτισης, τα βαπτιστικά πακέτα, τα βαπτιστικά παπούτσια αλλά και τα μαρτυρικά βάπτισης!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top