Ο στολισμός βάπτισης με θέμα την πεταλούδα

Συνδεδεμένη με μύθους, θρύλους και δοξασίες, σύμβολο πνευματικής και συναισθηματικής ανάπτυξης αλλά και μεταμόρφωσης, η πεταλούδα με τους εντυπωσιακούς χρωματισμούς της, αποτελεί μία μοναδική επιλογή θέματος στολισμού βάπτισης!

Στη βάπτιση των μικρών μας διδύμων φρέσκα άνθη, πεταλούδες και αέρινα υφάσματα σε τόνους του σάπιου μήλου και του ροζ, μετέτρεψαν τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και τη βάπτιση, σε σκηνή από παραμύθι!

Φρέσκα άνθη, πεταλούδες και αέρινα υφάσματα σε τόνους του σάπιου μήλου, μετέτρεψαν τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και τη βάπτιση, σε σκηνή από παραμύθι!

Στη βάπτιση των μικρών διδύμων μας, δημιουργήσαμε έναν εκλεπτυσμένο στολισμό κολυμπήθρας, με τα αέρινα υφάσματα σε αποχρώσεις του ροζ και του σάπιου μήλου και τις ξύλινες πεταλούδες να προσδίδουν την απαραίτητη χρωματική αρμονία και ομοιογένεια, με το στολισμό της βάπτισης!

Στον τομέα των βαπτιστικών, Stova Bambini και Babywalker έντυσαν τις μικρές μας δίδυμες, με τις επιλογές των νονών, να δίνουν τη δική τους girly πινελιά στο μυστήριο!

Ντόνατς και ατομικά γλυκά σε διαφορετικές γεύσεις, σε συνδυασμό με τα αέρινα υφάσματα, τις πεταλούδες και τα λουλούδια, συνέθεσαν ένα μοναδικό candy bar βάπτισης, που απογείωσε τη βάπτιση των μικρών διδύμων!

Απολαύστε τη διακόσμηση μέσα από το φωτογραφικό μας υλικό κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε φινέτσα και στυλ στη βάπτιση του παιδιού σας, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχαβαπτιστικά πακέτα, αλλά και στο blog μας, για μοναδικές ιδέες σε στολισμούς βάπτισης και candy bar βάπτισης!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top