Στολισμός βάπτισης Frida Kahlo

Ο στολισμός βάπτισης Frida Kahlo παίρνει έμπνευση από τη μεξικάνικη κουλτούρα και με έναν μαγικό τρόπο μπορεί να σε ταξιδέψει σε ένα ξέφρενο πάρτυ που θυμίζει Mexican fiesta. Η μικρή Εβελίνα και οι γονείς της φλερτάραν πολύ με την ιδέα μιας παιχνιδιάρικης βάπτισης με θέμα τη Φρίντα.

Όλοι οι καλεσμένοι ήταν σίγουροι για όλο αυτό που θα ζούσαν όταν έφτασε στα χέρια τους το υπέροχο προσκλητήριο βάπτισης το οποίο φανέρωνε το τι θα ακολουθούσε στην εκκλησία!

Το κυρίαρχο χρώμα στη βάπτιση της μικρής Εβελίνας ήταν το μπορντώ και με έντονα φυσικά στοιχεία έδωσαν στο χώρο έναν αέρα πιο boho. Τα πολύχρωμα λουλούδια τα οποία άλλωστε είναι και σήμα κατατεθέν της Φρίντα πλαισίωσαν όλο τον στολισμό βάπτισης.

στολισμός βάπτισης φρίντα κάλο
στολισμός βάπτισης φρίντα κάλο
στολισμός βάπτισης φρίντα κάλο

Το candy bar βάπτισης ήταν πλημμυρισμένο απο γλυκά και δροσιστικά. Η Φρίντα αποτυπωνόταν στα μπισκότα και τα cup cake. Τα υπέροχα cake pops με το μονόγραμμα της μικρής Εβελίνας, τα donuts και σφηνάκια διαφόρων γεύσεων τα λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι. Όλα αυτά πλαισιωμένα σε ένα σκηνικό με μακραμέ και πολύχρωμα λουλούδια σε ταξίδευαν σε μια άλλη εποχή!

candy bar βάπτισης φρίντα κάλο
candy bar βάπτισης φρίντα κάλο
candy bar βάπτισης φρίντα κάλο
candy bar βάπτισης φρίντα κάλο
candy bar βάπτισης φρίντα κάλο

Φεύγοντας όλοι κρατούσαν στα χέρια τους την μπομπονιέρα βάπτισης, η οποία ήταν αρωματικά κερια και αρωματικά χωρού με δεμένα τα ολόφρεσκα κουφέτα Χατζηγιαννάκη. Μια μπομπονιέρα η οποία όποτε θα την χρησιμοποιούν οι καλεσμένοι θα θυμούνται τις όμορφές στιγμές που έζησαν στη βάπτιση της μικρής Εβελίνας!

Η μεξικάνικη αισθητική σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ομορφιά που χαρίζει η Frida Kahlo θα σου δώσουν μια ανεπανάληπτη βάπτιση που θα μοιάζει σαν ένα μεγάλο πάρτυ. Είναι από εκείνα τα θέματα βάπτισης που θα το συναντάμε πολύ και πάντα θα καταφέρνει να μας εκπλήσσει και να μας ταξιδεύει.

Μην ξεχνάτε ότι η Cosmos Events είναι δίπλα σε κάθε στιγμή σας και μπορούμε να καλύψουμε όλο το εύρος της βάπτισης, όπως ο στολισμός βάπτισης, το candy bar βάπτισης, τα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και τα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι, τα προσκλητήρια βάπτισης, τις μπομπονιέρες βάπτισης, τα βαπτιστικά πακέτα, τα βαπτιστικά παπούτσια αλλά και τα μαρτυρικά βάπτισης!       

Share
Posts created 119

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top