Πως να επιλέξετε βαπτιστικά ρούχα για αγόρι; Ιδέες και προτάσεις για τους νονούς και τις νονές!

Επιλέξτε το βασικό χρώμα που κυριαρχεί στη βάπτιση

Το παραδοσιακό λευκό χρώμα παίζει συνήθως πρωταγωνιστικό ρόλο στις βαπτίσεις και οι νονοί τείνουν να επιλέγουν λευκό και γαλάζιο για τα αγόρια. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι νονοί και νονές επιλέγουν εντελώς διαφορετικά χρώματα, κάτι που κατά τη γνώμη μας είναι απόλυτα λογικό.

Για παράδειγμα πολύ όμορφα χρώματα για αγόρια είναι το μπεζ και το καφέ, το γκρι και το μπλε ρουαγιάλ. Οι πιο τολμηροί, ίσως επιλέξετε τα χρώματα του κόκκινου και του πορτοκαλί.

Επιλέξτε ένα γενικό στυλ ντυσίματος για τη βάπτισή σας.

Η επιλογή του στυλ της βάπτισης σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και αν πρόκειται για αγόρι, όπως πραγματευόμαστε στο παρόν άρθρο, υπάρχουν πολλές επιλογές. Τα βαπτιστικά ρούχα για ένα αγόρι μπορούν να έχουν πιο επίσημο στυλ, με υφασμάτινο παντελόνι, πουκάμισα και γιλέκα. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα φλις σακάκι αντί για ένα γιλέκο. Από την άλλη, αν θέλετε μια πιο casual εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα τζιν και να το συνδυάσετε εύκολα με ένα πουλόβερ.

Εκτός από τζιν, μπορείτε να δείτε και για σαλοπέτα. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο σπορ εμφάνιση με ένα άνετο σορτς και ένα μπουφάν!

Ολοκληρώστε την εμφάνιση με όμορφα αξεσουάρ

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία βρεφικών αξεσουάρ που θα σας εντυπωσιάσει με μια ματιά και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση. Μερικά αξεσουάρ που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα είναι το παπιγιον, σε περίπτωση που επιλέξετε μία πιο επίσημη εμφάνιση, ενώ για πιο εκλεπτυσμένο στυλ μπορείτε να φορέσετε στο παιδί ένα καπέλο ή τραγιάσκα!

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάτε τα βαπτιστικά παπούτσια, τα οποία αποτελούν το βασικό στοιχείο

Αν επιλέξετε μια επίσημη εμφάνιση για το αγοράκι σας, το παπιγιόν είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που θα τονίσει τη βάπτισή σας. Για πιο εκλεπτυσμένο στυλ, μπορείτε να φορέσετε και καπέλο ή τραγιάσκα. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάτε τα παιδικά παπούτσια. Τα παιδικά παπούτσια είναι βασικό στοιχείο της εμφάνισης ενός μωρού και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τα παραλείψετε!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι η βάπτιση αποτελεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση του μωρού. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι θα πρέπει αυτή να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top