Βαπτιστικά ρούχα για αγόρι, από τη βάπτιση του μικρού Δημήτρη

Τον μικρό μας Δημήτρη, τον ντύσαμε με το εντυπωσιακό και #trendy κοστούμι βάπτισης της Stova Bambini ! Ένα υπέροχο, καλοκαιρινό συνδυασμό από βαπτιστικά ρούχα για αγόρι σε λαδί αποχρώσεις σε πλήρη χρωματική αρμονία με το θέμα της βάπτισης!

Το SS23B15 αποτελεί έναν κομψό συνδυασμό σε λαδί-μπλε αποχρώσεις, σε ένα σετ βάπτισης 8 τεμαχίων, που περιλαμβάνει το all time classic σχέδιο γιλέκου της Stova Bambini με 2 κουμπάκια. Το σύνολο αποτελείται από λαδί γιλέκο με ιδιαίτερο ανάγλυφο μοτίβο και βαμβακερό μπλε παντελόνι. Το βαμβακερό λευκό πουκάμισο ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο print και απογειώνει το σύνολο. Διατίθεται με καπέλο, χειροποίητο υφασμάτινο παπιγιόν, ζώνη, διακοσμητική pochette και κρεμαστό αξεσουάρ παντελονιού. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

Το σετ βάπτισης, με τη ζωγραφισμένη βαλίτσα, τη λαμπάδα και το λαδοσέτ, συνδυάστηκε με το στολισμό της βάπτισης και κινήθηκε στους χρωματισμούς του!

Περιηγηθείτε στο e-shop μας για περισσότερες επιλογές σε βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι ενώ στο portfolio μας θα πάρετε μοναδικέες ιδέες για στολισμό βάπτισης αλλά και candy bar βάπτισης!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top