καβαλέτο welcome για στολισμό βάπτισης

Στολισμός βάπτισης ουράνιο τόξο – Η βάπτιση της μικρής Λυδίας

Σας αρέσει ο στολισμός βάπτισης ουράνιο τόξο; Τότε θα λατρέψετε τη βάπτιση που σας παρουσιάζουμε σήμερα! Χαρούμενες αποχρώσεις, εντυπωσιακές και μοναδικές κατασκευές με ουράνιο τόξο, αλλά και γλυκά και αλμυρά εδέσματα, έκλεψαν την παράσταση στη βάπτιση της μικρής Λυδίας κι εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να το μοιραστούμε μαζί σας!

Πολύχρωμα καβαλέτα και τοιχάκια, γυάλες και καλάθια με πολύχρωμα λουλούδια, αέρινα υφάσματα και κορδέλες, φώτισαν τον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Μεταμορφώσεως Σωτήρος στη Μεταμόρφωση και υποδέχτηκαν με τον ομορφότερο τρόπο τους καλεσμένους! Η ρομαντική διάθεση και η απερίγραπτη ομορφιά του στολισμού βάπτισης by Cosmos Events, έφεραν τόση χαρά στη βάπτιση, όση κι ένα ουράνιο τόξο μετά την μπόρα!

Με φόντο το ουράνιο τόξο και πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι με χρυσές βάσεις, στήθηκε ένα από τα ομορφότερα και γευστικότερα candy bar βάπτισης! Ντόνατς, cakepops, cupcakes, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αποτέλεσαν ιδανικό κέρασμα για τους καλεσμένους μετά το μυστήριο της βάπτισης και ήταν θεματικά συνδυασμένα με τον στολισμό της βάπτισης, αποτελώντας μέρος της συνολικής διακόσμησης! Τα ψάθινα καλάθια και οι γυάλες με τα πολύχρωμα λουλούδια που πλαισίωσαν το candy bar βάπτισης, έδωσαν μία νότα καλοκαιρινή σε μία ανοιξιάτικη βάπτιση!

Τοστ, αλμυρα κρουασάν, τορτίγιες, μπουκίτσες σπανακοπιτάκια, πιτσες ατομικές στο salty bar βάπτισης συμπλήρωσαν το candy bar!

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό κι ελάτε να δημιουργήσουμε μία μοναδική βάπτιση για το παιδί σας! Στην Cosmos Events μπορούμε να αναλάβουμε όλη τη βάπτιση του παιδιού σας, από τα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι, τα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι , μέχρι και τα προσκλητήρια βάπτισης,τις μπομπονιέρες βάπτισης και τα βαπτιστικά πακέτα!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top