Στολισμός βάπτισης για αγόρι με μπαλόνια και αρκουδάκια

Ένα υπερθέαμα ήταν o στολισμός βάπτισης για αγόρι με μπαλόνια και αρκουδάκια που σας παρουσιάζουμε σήμερα! Pampas grass, αέρινα υφάσματα, γυάλες, αμέτρητα μπαλόνια και λούτρινα αρκουδάκια, προϋπάντησαν τους καλεσμένους της βάπτισης του μικρού Κωνσταντίνου, σε ένα στολισμό, που καθηλώνει με την ομορφιά και την πρωτοτυπία του!

Το σετ νονού, ήταν και αυτό πλήρως εναρμονισμένο χρωματικά με τις ανάγκες της βάπτισης! Τα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι από την Bambolino, έδωσαν ένα πιο casual στυλ στον μικρό Κωνσταντίνο!

ενώ την παράσταση έκλεψαν και τα βαπτιστικά πακέτα, με την βαλίτσα στολισμένη με το μονόγραμμα και το pampas grass!

Τα βαπτιστικά ρούχα συνδυάστηκαν απόλυτα με τα βαπτιστικά παπούτσια για αγόρι της κορυφαίας εταιρείας παιδικών υποδημάτων, Babywalker!

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείψουν από τη βάπτιση και τα μαρτυρικά βάπτισης , της κορυφαίας επίσης εταιρείας Celfie & Co

Στο Ble Pavillon στον Άλιμο, στη δεξίωση που ακολούθησε, για την υποδοχή των καλεσμένων στήθηκε ένα μοναδικό candy bar βάπτισης, με την παιδικότητα του αρκούδου και των μπαλονιών, και τη μοναδική αυθεντικότητα του boho style, να αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα πάνω στις γλυκιές δημιουργίες του pastry chef μας!

Στη δεξίωση που ακολούθησε, τα centerpieces βάπτισης, ήταν κι αυτά θεματικά συνδυασμένα με το στολισμό βάπτισης του μικρού Κωνσταντίνου!

Το τραπέζι ευχών ήταν κι αυτό ξεχωριστό, διακοσμημένο με χρυσό κρίκο, μπαλόνια, αέρινα υφάσματα και το pampas grass να δίνει την δική του μποεμική πινελιά!

Το αρκουδάκι ήταν είναι και θα είναι πάντα το σήμα κατατεθέν της παιδικής ηλικίας όλων μας! Μας φέρνει πάντα γλυκές αναμνήσεις στο μυαλό και μας βγάζει μια τρυφερότητα! Άρα δεν θα μπορούσε να μην είναι το ιδανικό θέμα για να γίνει ο στολισμός βάπτισης αλλά και το candy bar του μικρού κύριου ή της μικρής κυρίας σας, για τη δημιουργία μίας μοναδικής και πανέμορφης βάπτισης!

Στην Cosmos Events μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τη βάπτιση του παιδιού σας, από τα βαπτιστικά πακέτα, μέχρι και τα προσκλητήρια βάπτισης και τις μπομπονιέρες! Επικοινωνήστε μαζί μας για να απογειώσουμε τη βάπτιση του παιδιού σας!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top