Στολισμός γάμου στο κτήμα Ηλίου Πέτρα

Η ημέρα του γάμου είναι από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής των περισσότερων ανθρώπων. Όταν έρχεται λοιπόν αυτή η στιγμή, όλα πρέπει να είναι ονειρικά και να εκφράζουν το ζευγάρι, προκειμένου να αποτελέσει τελικά μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους και στα αγαπημένα πρόσωπα που θα παρευρίσκονται στο μυστήριο! Ο στολισμός γάμου φυσικά αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη ενός ονειρεμένου γάμου.

Το κτήμα Ηλίου Πέτρα, είναι ένας καταπράσινος καμβάς, στον οποίο κάθε ζευγάρι μπορεί να βάλει τα δικά του χρώματα, και να δημιουργήσει το μοναδικό σκηνικό που ονειρεύεται για το γάμο του. Ο ανοιχτός χώρος και οι ιδιαίτερες κατασκευές προσφέρονται για ξεχωριστούς στολισμούς και δίνουν την ευχέρεια στους διακοσμητές μας να δημιουργήσουν ένα μοναδικό χώρο, όπου κάθε ζευγάρι θα ζήσει το όνειρό του.

Στο γάμο του Παναγιώτη και της Μαρίας, pampas grass, ευκάλυπτος κι elegant art de la table, κόσμησαν τον προαύλιο χώρο του κτήματος, και σε συνδυασμό με τη ρομαντική διάθεση που υπήρχε, κάθε στιγμή έμεινε χαραγμένη στη μνήμη των καλεσμένων!

Αν επιθυμείτε ένα μοναδικό στολισμό γάμου στο κτήμα Ηλίου Πέτρα, που συνδυάζει ρομαντισμό και χαλαρή αίσθηση πολυτέλειας με Τοσκανική αύρα, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top