Στολισμός βάπτισης με λουλούδια την άνοιξη

Η άνοιξη είναι η εποχή που οι μυρωδιές των λουλουδιών που ανθίζουν παντού, μας δημιουργούν μια ευχάριστη διάθεση! Αυτή κάνει λοιπόν σιγά σιγά αισθητή την παρουσία της και καθώς είναι η εποχή που ξεκινούν συστηματικά οι βαπτίσεις της ανοιξιάτικης – καλοκαιρινής περιόδου, εμείς δεν μπορούμε παρά να σας δώσουμε συμβουλές για έναν μοναδικό και ανεπανάληπτο στολισμό βάπτισης με λουλούδια την άνοιξη!

Χρωματική παλέτα στο στολισμό βάπτισης με λουλούδια την άνοιξη

Για μια ανοιξιάτικη βάπτιση, επιλέγουμε αντίστοιχα χρώματα της εποχής! Είτε ροζ και γαλάζιο, είτε κόκκινο, μπλε, κίτρινο και πράσινο, η διακόσμηση θα ταιριάζει άψογα με την χρωματική παλέτα της εποχής, με μοντέρνες πινελιές!

Λουλούδια σε στολισμό βάπτισης με λουλούδια την άνοιξη

Το σπουδαιότερο ρόλο φυσικά, παίζουν τα λουλούδια! Με τα λουλούδια μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικούς στολισμούς, εναρμονισμένους με την χρωματική παλέτα της άνοιξης! Στην βάπτιση της μικρής Εβελίνας, pampas grass, σολιδάγο, ζέρμπερες και λουλούδια του αγρού, συνδυάστηκαν αρμονικά με τις αποχρώσεις των υφασμάτων και του θέματος βάπτισης με τη Φρίντα Κάλο, δίνοντας ζωντάνια και ανοιξιάτικη μυρωδιά στο στολισμό!

Στην βάπτιση της μικρής Βασιλείας – Φλώρας ο μοναδικός συνδυασμός σολιδάγο, χρυσάνθεμου, ζέρμπερας, με το pampas grass και τα
ψάθινα καλάθια, έδωσε μία χαρούμενη νότα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας!

Στη βάπτιση του μικρού Ιάσωνα, σολιδάγο, λουλούδια του αγρού και pampas grass, δημιούργησαν μία υπέροχη χρωματική όψη δίνοντας
παιδικότητα και ανοιξιάτικη πινελιά στην boho inspired βάπτιση!

Candy bar με θέμα λουλούδια

Φυσικά σε μια βάπτιση την άνοιξη δεν θα μπορούσε να λείπει και το candy bar βάπτισης ! Σε ένα τραπέζι μπορούμε να προσθέσουμε δίσκους και κασπώ με πολύχρωμα cupcakes και μπισκότα, αλλά και γυάλινα βάζα γεμάτα με μαρσμέλοους. Πολύ σημαντική φυσικά είναι και η τοποθέτηση γυαλών με βρυσάκι που θα έχουν δροσερούς χυμούς και νερό! Η εμφάνιση του candy bar θα ολοκληρώνεται με λουλούδια ανοιξιάτικα και με αέρινα υφάσματα!

<iframe src="https://assets.pinterest.com/ext/embed.html?id=213428469834393522" height="550" width="450" frameborder="0" scrolling="no" ></iframe>

Η άνοιξη είναι η εποχή που οι μυρωδιές των λουλουδιών που ανθίζουν παντού μας δημιουργούν μια ευχάριστη διάθεση. Τι καλύτερο, λοιπόν από το να κάνεις τότε τη βάπτιση; Δείτε προτάσεις και ιδέες στο blog μας κι επικοινωνήστε μαζί μας κι ελάτε να δώσουμε ιδέες, χρώματα και μυρωδιές από την άνοιξη στην βάπτιση του παιδιού σας, που θα μείνει αξέχαστη!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top