Στολισμός γάμου στη Σαντορίνη – Destination wedding in Santorini

Σήμερα σας ταξιδεύουμε στην ειδυλλιακή Σαντορίνη, στο γάμο του Νίκου και της Άντας, με έναν στολισμό γάμου στη Σαντορίνη, που αποπνέει ασυγκράτητο ρομαντισμό! Το μπλε της θάλασσας, το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, τα κάτασπρα σπιτάκια, η μαύρη γη με τα ασβεστωμένα χωριά, δημιουργούν ένα εξωπραγματικό φόντο για έναν μοναδικό γάμο! Φόντο, το οποίο μπορεί να γίνει ακόμα πιο εξωπραγματικό, όταν ο στολισμός γίνεται με τέτοιο τρόπο που το αναδεικνύει περισσότερο!

Στολισμός γάμου

Στο γάμο του Νίκου και της Άντας, τριαντάφυλλα, λυσίανθοι, χρύσανθεμα, brunia αλλά και το απαραίτητο baby’s breath, κόσμησαν τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, και σε συνδυασμό με το σομόν, το εκρού και το γλυκό ροδακινί, ενίσχυσαν και με το παραπάνω τη ρομαντική διάθεση που υπήρχε, κορυφώνοντας την κάθε στιγμή και τη κάθε φωτογραφία!

Σταντ ρυζιού με χωνάκια

Χρυσές βάσεις με χωνάκια ρυζιού σε χρυσά σκεύη, έδωσαν μια #elegant πινελιά διακόσμησης στο γάμο της Άντας και του Νίκου!

Σετ κουμπάρου

Το σετ κουμπάρου είναι ένα μοναδικό ενθύμιο από τον κουμπάρο για την ομορφότερη ημέρα της ζωής των νεόνυμφων! Σε συνδυασμό με έναν κομψό στολισμό στις λαμπάδες, μπορεί να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό που εκπέμπει ζωντάνια και φρεσκάδα, όπως ακριβώς έγινε και στο γάμο που σας παρουσιάζουμε!

Μπομπονιέρες γάμου

Μπορεί οι τούλινες μπομπονιέρες γάμου να θεωρούνται…παρωχημένες, όμως στο γάμο του Νίκου και της Άντας, τις προσδώσαμε ένα μοναδικό, #elegant ύφος, προσθέτοντας ιβουάρ κορδέλα και τα μονογράμματα των νεόνυμφων σε χρυσό καθρέπτη!

Στολισμός δεξίωσης

Μετά τον γάμο ακολούθησε στο ίδιο ύφος κι #elegant στολισμός δεξίωσης, με τα λουλούδια, τις αψίδες, τα χρυσά στοιχεία, τον φανταστικό φωτισμό και τη ρομαντική μουσική, να ολοκληρώνουν με τον πιο όμορφο τρόπο την γιορτή αγάπης των νεονύμφων!

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, στην Cosmos Events ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης ημέρας, παραμένουμε δίπλα στον πελάτη, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή της Ευρώπης, από τη στιγμή που θα εισέλθει στον χώρο μας μέχρι την ολοκλήρωση του μυστηρίου, αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα αυτής της ημέρας!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top