Ο στολισμός βάπτισης της Νίκης-Μαρίας και του Θωμά, με θέμα το ουράνιο τόξο

Στη βάπτιση των διδύμων μας, της μικρής Νίκης-Μαρίας και του μικρού Θωμά, πολύχρωμo ουράνιο τόξο και πολύχρωμα ξύλινα πάνελ, αέρινα υφάσματα και κορδέλες κυριάρχησαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, ενώ γυάλες και καλάθια με πολύχρωμα λουλούδια, συμπλήρωσαν αρμονικά το εντυπωσιακό setting! Η ρομαντική διάθεση και η απερίγραπτη ομορφιά του σκηνικού, έφεραν τόση χαρά στη βάπτιση, όση κι ένα ουράνιο τόξο μετά την μπόρα!

Με φόντο το ουράνιο τόξο και τα ξύλινα πολύχρωμα πάνελ, και πάνω σε ένα μοναδικό candy table, στήθηκε ένα από τα ομορφότερα και γευστικότερα candy bar βάπτισης!

Ντόνατς, cakepops, cupcakes, ατομικά γλυκά, αποτέλεσαν ιδανικό κέρασμα για τους καλεσμένους μετά το μυστήριο της βάπτισης και ήταν θεματικά συνδυασμένα με τον στολισμό της βάπτισης της μικρής Νίκης-Μαρίας και του μικρού Θωμά, αποτελώντας μέρος της συνολικής διακόσμησης!

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό από τη βάπτιση των μικρών διδύμων σας και κλείστε το ραντεβού σας για να δημιουργήσουμε μοναδικές αναμνήσεις! Στην Cosmos Events, αναλαμβάνουμε όλη τη διοργάνωση της βάπτισης από τα βαπτιστικά ρούχα, μέχρι τα βαπτιστικά πακέτα και τα βαπτιστικά παπούτσια!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top