Γάμος στην Κύθνο – Στολισμός γάμου και βάπτισης σε νησί

Ο γάμος σε νησί είναι πολύ ψηλά στη λίστα των destination weddings με τα ειδυλλιακά τοπία να δημιουργούν την απόλυτη ατμόσφαιρα. Τα ωραία μέρη για γάμο στη χώρα μας έχουν φυσική ομορφιά με ολοένα και περισσότερα μελλόνυμφα ζευγάρια από το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό να τα επιλέγουν. Ο Αντώνης και η Αλεξάνδρα ήταν ένα από αυτά τα ζευγάρια και επέλεξαν την Κύθνο για τον γάμο και τη βάπτιση της μικρής Μαριάντας!

Ο γάμος σε νησί εξυμνεί τα φυσικά τοπία και τη θάλασσα που αγκαλιάζει από άκρη σε άκρη την Ελλάδα. Δεδομένου αυτού, θα επιλέξεις και την ανάλογη χρωματική παλέτα για το στολισμό γάμου αλλά και το στολισμό βάπτισης. Όσον αφορά τις αποχρώσεις κινήθηκαν σε γήινα χρώματα με κυρίαρχο  το ιβουάρ. Προσθέτοντας διάφορες γυάλες στο στολισμό τους, βοηθήσαμε στο να διαπερνά το άπλετο φυσικό φως.

στολισμός γάμου

Ο γάμος και η βάπτιση τους στο νησί είχε και τον ανάλογο ανθοστολισμό. Επέλεξαν μοντέρνα βάζα και ψάθινα καλάθια τα οποία είχαν συνθέσεις απο ευκάλυπτο, pampas και λυσίανθο. Με αυτή τη λογική κινηθήκαμε και για τις λαμπάδες γάμου, για τη νυφική ανθοδέσμη της Αλεξάνδρας, για το στολισμό του αυτοκινήτου και του σκάφους που μετέφερε το ζευγάρι αλλά και τον υπέροχο στολισμό κολυμπήθρας της μικρής Μαριάντας!

στολισμός γάμου

Για τον νησιώτικο γάμο του Αντώνη και  της Αλεξάνδρας το σετ κουμπάρου που προτείναμε είχαν πιο ρουστίκ ύφος. Τα στέφανα γάμου, ο δίσκος, η καράφα και το ποτήρι που διάλεξε το ζευγάρι ήταν κάτι απλό αλλά συνάμα και σικάτο.

Τα βαπτιστικά ρούχα της μικρής Μαριάντας ήταν σε παλ ροζ αποχρώσεις και το σετ βάπτισής της ακολούθησε τον στολισμό της εκκλησίας, με κυρίαρχο στοιχείο το pampas και τα φυσικά χρώματα!

Μετά από τα μυστήρια οι καλεσμένοι του ζευγαριού είχαν την χαρά να απολαύσουν την δεξίωση, η οποία έγινε σε ένα ειδυλιακό τοπίο με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Τα τραπέζια ήταν στολισμένα ανάλογα και οι μπομπονιέρες γάμου και οι μπομπονιέρες βάπτισης περίμεναν τους καλεσμένους στις θέσεις τους.

Το candy bar γάμου και το τραπέζι ευχών ήταν γεμάτο με όμορφες λιχουδιές και το βιβλίο ευχών γέμισε με υπέροχες ευχές των καλεσμένων.

candy bar γάμου

Στο βίντεο μπορείτε να απολαύσετε το στολισμό γάμου και βάπτισης του υπέροχου ζεύγους και του παιδιού τους!

Share
Posts created 119

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top