Τι χρειάζεται για τον στολισμό γάμου; Tips by Cosmos Events!

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο σπουδαιότερες ημέρες στη ζωή των μελλόνυμφων. Όταν πλησιάζει αυτή η στιγμή, όλα πρέπει να είναι ονειρικά, να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του ζευγαριού και, φυσικά, να δημιουργείται μία αξέχαστη ημέρα, τόσο για εσάς, όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο στολισμός γάμου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την πραγματοποίηση ενός ονειρικού γάμου και προσδιορίζει το ύφος και το στιλ που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του ζευγαριού!

Ο στολισμός γάμου μπορεί να είναι boho ή rustic ή vintage, με άνθη ή συνθέσεις από διάφορα υλικά, ωστόσο προσδίδει έναν ρομαντισμό στην πιο όμορφη μέρα του ζεύγους και ταξιδεύει τους καλεσμένους του! Σήμερα, σας περιγράφουμε τι ακριβώς περιλαμβάνει ο στολισμός γάμου, προκειμένου να προχωρήσετε ευκολότερα στην οργάνωση του δικού σας γάμου!

Συνήθως ο στολισμός γάμου περιλαμβάνει:

  • Την νυφική ανθοδέσμη και μία 2η νυφική ανθοδέσμη για να την πετάξει η νύφη.
  • Τον στολισμό του αυτοκινήτου γάμου.
  • Το σταντ ρυζιού με τα χωνάκια που προσφέρονται στους καλεσμένους για το πέταγμα του ρυζιού στον χορό του Ησαΐα!
  • Τον στολισμό των σκαλιών, της εισόδου, του εσωτερικού χώρου, του διαδρόμου και του εξωτερικού χώρου της εκκλησίας.
  • Τον στολισμό του δισκοπότηρου.
  • Τον στολισμό του τραπεζιού ευχών όπου θα βρίσκονται οι μπομπονιέρες για να μοιραστούν στους καλεσμένους ή το ευχολόγιο!
  • Τον στολισμό των λαμπάδων γάμου.
  • Τον στολισμό του τραπεζιού δεξίωσης γάμου.

Έχοντας γνώση όλων των παραπάνω που αφορούν έναν παραδοσιακό στολισμό γάμου, μπορείτε να προχωρήσετε στη μελέτη σας για την οργάνωση του γάμου σας και την επιλογή του ιδανικού σκηνικού! Εμείς στην Cosmos Events, με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας, διευκολύνουμε όλα τα νέα ζευγάρια μέσα από την πλήρη οργάνωση του γάμου τους! Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία, που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς αλλά και όλους τους καλεσμένους! Το μόνο που απομένει, είναι να κλείσετε ένα ραντεβού στο κατάστημά μας, ώστε να ξεκινήσει κι επίσημα, το δικό σας μεγάλο ταξίδι!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top