Επώνυμα βαπτιστικά ρούχα

α βαπτιστικά ρούχα την ημέρα της βάπτισης είναι το σημαντικότερο κομμάτι την ημέρα εκείνη.

Τα επώνυμα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και τα επώνυμα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι θα απογειώσουν τις φωτογραφίες του μικρού πρωταγωνιστή ή της μικρής πρωταγωνίστριας της ημέρας! 

Μια υπέροχη επιλογή για επώνυμα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι είναι ένα φόρεμα της stova bambini. Χειροποίητο φόρεμα με μανίκια από φίνο τούλι σε υπέροχη απόχρωση dusty pink. Το ρούχο χαρακτηρίζει το μεγάλο χειροποίητο τρισδιάστατο μοτίφ – πον πον που διακοσμεί το κορσάζ, ενώ εσωτερικά εσωκλείει υπέροχες διακοσμητικές χάντρες-κρύσταλλα σε λαμπερούς χρωματισμούς. Τα μανίκια του φορέματος είναι χειροποίητες δημιουργίες βολάν από φίνο τούλι διακοσμημένα με γαλλική δαντέλα που δημιουργούν ένα υπέροχο παιχνίδισμα. Εσωτερικά το φόρεμα είναι επενδυμένο με 100% βαμβακερό ύφασμα. Συνοδεύεται με κορδέλα μαλλιών.

Αντίστοιχα υπάρχουν και πολλές εταιρείες με επώνυμα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι. Μια υπέροχη επιλογή είναι τo επώνυμο βαπτιστικό ρούχο Β3 AW22-23 by Stova Bambini είναι το κοστούμι 7 τεμαχίων, με ολοκαίνουριο σχέδιο σακάκι, με leather like κούμπωμα και γιακά μάο, ενώ ανοιχτό θυμίζει την αγαπημένη κλασσική γραμμή του σακακιού Stova Bambini. Η απόχρωση του είναι το πράσινο λαδί, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται από  γιλέκο στην ίδια απόχρωση με το σακάκι και μπεζ βαμβακερό παντελόνι. Έχει λευκό βαμβακερό πουκάμισο και στο σετ περιλαμβάνεται υπέροχο ριγέ παπιγιόν, ασορτί τιράντες και λαδί τραγιάσκα. 

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top