Στολισμός βάπτισης με θέμα το πάντα

Στα πρωτότυπα θέματα για στολισμό βάπτισης της φετινής χρονιάς είναι το ζωάκι Πάντα. Είναι μάλιστα ιδανικό για μια καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού αφού συνδυάζει παιχνιδιάρικα μοτίβα και τροπικά λουλούδια, χωρίς να σημαίνει πως αυτό είναι δεσμευτικό. Το θέμα βάπτισης πάντα ταιριάζει εξίσου σε αγόρι και κορίτσι. Σε αυτόν τον στολισμό βάπτισης όμως για τα διδυμάκια Στέλιο και Στέργιο δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό σκηνικό!

Συνδυάσαμε το μαύρο, το λευκό και το πράσινο χρώμα και προσθέσαμε μερικές φυσικές αποχρώσεις. Όσον αφορά τα υλικά το ξύλο bamboo κυριαρχούσε!

στολισμός βάπτισης
στολισμός βάπτισης
στολισμός βάπτισης

Ο στολισμός κολυμπήθρας έγινε με τροπικά φύλλα και υφάσματα λινάτσας και πράσινου χρώματος.

Το candy bar βάπτισης τους ήταν σαν να σε μετέφερε σε ένα τροπικό σκηνικό με τα panda να είναι τριγύρω με έντονη παιχνιδιάρικη διάθεση! Οι υπέροχες λιχουδιές το στόλιζαν και οι καλεσμένοι έμειναν κατενθουσιασμένοι.

Στα βαπτιστικά πακέτα βάπτισης των διδύμων, από τις βαλίτσες τους μέχρι και τις λαμπάδες τους υπήρχαν παντού τα γλυκά panda.

Ευχόμαστε στους μικρούς μας φίλους Στέλιο και Στέργιο να είναι πάντα αγαπημένοι και αγκαλιασμένοι όπως και τα μικρά panda στον στολισμό βάπτισης τους!

Μην ξεχνάτε ότι η Cosmos Events είναι δίπλα σε κάθε στιγμή σας και μπορούμε να καλύψουμε όλο το εύρος της βάπτισης, όπως ο στολισμός βάπτισης, το candy bar βάπτισης, τα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και τα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι, τα προσκλητήρια βάπτισης, τις μπομπονιέρες βάπτισης, τα βαπτιστικά πακέτα, τα βαπτιστικά παπούτσια αλλά και τα μαρτυρικά βάπτισης!       

Share
Posts created 119

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top