Ποιες είναι οι ιδανικές επιλογές για βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και κορίτσι το χειμώνα; 4 Ιδέες και προτάσεις για μία μοναδική εμφάνιση!

Συμβουλές για βαπτιστικά ρούχα

Πήρατε την μεγάλη απόφαση να γίνετε νονοί στο αγαπημένο σας ανιψάκι ή στο παιδάκι των καλύτερων σας φίλων; Όποια και αν είναι η περίπτωση, είμαστε σίγουροι ότι το να επιλέξετε τα χειμωνιάτικα βαπτιστικά ρούχα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση για εσάς, και αυτό γιατί από πολλούς ο χειμώνας θεωρείται «εχθρός» του στυλ, λόγω της ύπαρξης πολλών ρούχων στην ενδυμασία! Πέραν τούτου, η εποχή του φθινοπώρου και του χειμώνα είναι off season, με πολύ λιγότερες επιλογές για να καταλήξει κανείς στον συνδυασμό που επιθυμεί!

Σε αυτό το άρθρο σας προτείνουμε ολοκληρωμένες ιδέες για βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και αλλά και βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι που θα κάνουν την διαδικασία πολύ πιο εύκολη κι ευχάριστη για εσάς! Με αυτόν τον τρόπο, τα outfits της βάπτισης θα μετατραπούν σε αξιοζήλευτα look!

1) Δοκιμάστε το layering ρούχων στα βαπτιστικά ρούχα

Πρόκειται για μια τεχνική ντυσίματος στην οποία θα ντυθεί το παιδί με το ένα ρούχο πάνω από το άλλο ούτως ώστε να εξασφαλίσετε ότι δεν θα κρυώσει. Είναι ιδανική για τις ψυχρές μέρες του χειμώνα και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το outfit που επιθυμείτε, κρατώντας όμως το σώμα του ζεστό με τις έξτρα προσθήκες κάτω από το εμφανές σύνολο.

2) Βαπτιστικά παπούτσια – Μποτάκια

Τα μποτάκια από τη Babywalker αποτελούν τα απόλυτα χειμωνιάτικα βαπτιστικά παπούτσια, καθώς συνδυάζουν στυλ και φυσικά ζεστασιά. Συνδυάζονται εύκολα με πάρα πολλά βαπτιστικά ρούχα, αλλά πέρα από την εμφάνιση τους, που έχουν αγαπηθεί πολύ, προτιμώνται από πολλούς νονούς γιατί είναι ανατομικά αλλά και πολύ ζεστά για το πόδι του μικρού ή της μικρής ακόμα κα τις πιο ψυχές μέρες του χειμώνα. Είναι αναμφισβήτητα ένα brand που δεν πρέπει να λείπει από βάπτιση το χειμώνα!

3) Αξεσουάρ βάπτισης

Τα αξεσουάρ έρχονται για να ολοκληρώσουν ένα outfit με βαπτιστικά ρούχα. Αν θέλετε το παιδί να είναι κομψό και ζεστό παράλληλα, τότε προσθέστε ένα κασκόλ ή ένα σκουφί. Με τη σωστή επιλογή αξεσουάρ, θα υπάρξει τέλεια ισορροπία ανάμεσα στα δύο ζητούμενα, τη ζεστασιά και τη κομψότητα!

Προτάσεις για βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και κορίτσι το χειμώνα του 2022-2023

Εμείς, πάντα στο πλευρό σας, ψάξαμε και σας βρήκαμε μερικές από τις πιο εκπληκτικές προτάσεις.

Για τα αγόρια υπάρχει τo Βαπτιστικό Κοστούμι Β2 AW22-23 , με ολοκαίνουριο Jacket Stova Bambini, από δίχρωμη ψιλόριγη πλέξη μαλλιού σε αποχρώσεις πούρου και σκούρο (mustard) μπεζ. Αποτελείται από 7 τεμάχια σε αγαπημένο συνδυασμό σκούρο (mustard) μπεζ γιλέκο και παντελόνι 100% βαμβακερό. Έχει λευκό βαμβακερό πουκάμισο και στο σετ περιλαμβάνονται ζώνη ιμάντας καθώς επίσης υφασμάτινο παπιγιόν και τραγιάσκα.

Μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με τα δερμάτινα μποτάκια της Babywalker PB5226 από τη νέα συλλογή της! Το απαράμμιλο στυλ του ζευγαριού, σε συνδυασμό με τις ανατομικές του ιδιότητες, αποτελεί ιδανική επιλογή για ταίριασμα με το AW22/23 B2.

To Βαπτιστικό Κοστούμι Β3 AW22-23 της Stova Bambini είναι το κοστούμι 7 τεμαχίων, με ολοκαίνουριο σχέδιο σακάκι, με leather like κούμπωμα και γιακά μάο, ενώ ανοιχτό θυμίζει την αγαπημένη κλασσική γραμμή του σακακιού Stova Bambini. Η απόχρωση του είναι το πράσινο λαδί, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται από  γιλέκο στην ίδια απόχρωση με το σακάκι και μπεζ βαμβακερό παντελόνι. Έχει λευκό βαμβακερό πουκάμισο και στο σετ περιλαμβάνεται υπέροχο ριγέ παπιγιόν, ασορτί τιράντες και λαδί τραγιάσκα. 

Μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με τα βαπτιστικά παπούτσια της Babywalker PB5229 , το δερμάτινο μποτάκι με φερμουάρ στο πλάι και κορδόνια σε γκρι και μπεζ χρώμα.

Ιδανική επιλογή για συνδυασμό με το PB5229, είναι και το βαπτιστικό σύνολο Cameron της Bambolino, σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις, που αποτελείτε από μπεζ παντελόνι, λευκό πουκάμισο και γιλέκο σε γκρι απόχρωση. Το σύνολο συνοδεύεται από ζώνη, φουλάρι και τραγιάσκα.

 

Σε ό,τι αφορά τα βαπτιστικά ρούχα για το κορίτσι σας, μοναδική επιλογή αποτελεί το βαπτιστικό παλτό Corina, το οποίο μπορεί το κοριτσάκι να φορέσει πάνω από οποιοδήποτε βαπτιστικό φόρεμα!

βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

Μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με τα βαπτιστικά παπούτσια PB5808.

Το δέρμα τους, με το πον πον επάνω, αποτελεί μοναδικό συνδυασμό για βαπτιστικά παπούτσια για κορίτσι και κλέβει την παράσταση!

Ακόμη μία επιλογή για το κοριτσάκι σας, αποτελεί το βαπτιστικό φόρεμα AW22/23 G5 της Stova Bambini. 

Η Γούνα με διαφάνειες είναι μία μοντέρνα επιλογή με διαφάνειες σε απόχρωση εκρού. Έχει κούμπωμα με διακοσμημένες σούστες. Υπέροχη επιλογή για τη βάπτιση σας που θα απογειώσει το Φόρεμα σας.

Συνδυάστε το με τα βαπτιστικά παπούτσια WE09E από μπεζ βελούδο υψηλής ποιότητας με συνθετικό λίθο και χρυσή λεπτομέρεια σε φιόγκο από οργαντίνα, και ετοιμαστείτε για μία λαμπερή εμφάνιση στο πολύ όμορφο γεγονός της βάπτισης!

Πολλές φορές για τους νονούς, η οργάνωση μιας βάπτισης, η λεπτομερής επιλογή κάθε στοιχείου της, και η αναζήτηση των βαπτιστικών πακέτων, μπορεί να φαίνεται βουνό. Όμως, παρόλο που το βαφτιστήρι σας δεν θα θυμάται όλες αυτές τις λεπτομέρειες, οι καλεσμένοι σας, η οικογένεια του και εσείς θα έχετε δημιουργήσει ένα αξέχαστο μυστήριο που θα μείνει στις μνήμες όλων συμβολίζοντας την αγάπη και το ξεκίνημα του δεσμού σας ως πνευματικός γονιός του παιδιού.

Μην ξεχνάτε ότι η Cosmos Events είναι δίπλα σε κάθε στιγμή σας και μπορούμε να καλύψουμε όλο το εύρος της βάπτισης, όπως ο στολισμός βάπτισης, το candy bar βάπτισης, τα προσκλητήρια βάπτισης, τις μπομπονιέρες βάπτισης, τα βαπτιστικά πακέτα, αλλά και τα μαρτυρικά βάπτισης! Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε μαζί όλες τις επιλογές και τους συνδυασμούς από βαπτιστικά ρούχα, και να δημιουργήσουμε μία μοναδική και αξέχαστη βάπτιση!

Share
Posts created 119

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top