Ο στολισμός βάπτισης του μικρού Δαμιανού και του Βαγγέλη: Θέμα βάπτισης το ταξίδι

Ένα ταξίδι στην καρδιά του καλοκαιριού είναι από μόνο του μια ξεχωριστή εμπειρία! Γι’ αυτό και σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν πολύ όμορφο στολισμό βάπτισης με θέμα το ταξίδι! Vintage βαλίτσες, υδρόγειες σφαίρες, χάρτες, βιβλία, φωτογραφικές μηχανές, σε συνδυασμό με τις λινάτσες, έδωσαν μία ξεχωριστή πινελιά στο προαύλιο χώρο του Ι.Ν Ευαγγελίστριας στο Περιστέρι!

Τον μικρό μας Βαγγέλη, τον ντύσαμε με το εντυπωσιακό και trendy κοστούμι βάπτισης της @stovabambini! Ένα υπέροχο, καλοκαιρινό συνδυασμό με αποχρώσεις της άμμου από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι, σε πλήρη χρωματική αρμονία με το θέμα της βάπτισης, που ήταν το ταξίδι! Το βαπτιστικό ρούχο, συμπλήρωσε το streetstyle παπουτσάκι της κορυφαίας Babywalker!

Το σετ βάπτισης, με την ζωγραφισμένη βαλίτσα, τη λαμπάδα και το λαδοσέτ, συνδυάστηκε θεματικά με το στολισμό της βάπτισης και ήταν σε πλήρη χρωματική αρμονία με αυτόν!

Με το πέρας του μυστηρίου, τους καλεσμένους υποδέχθηκε ένα υπέροχο candy bar βάπτισης, με γλυκές δημιουργίες! Ατομικά γλυκά, ντόνατς, μπισκότα και cakepops κέρδισαν τις εντυπώσεις όλων των καλεσμένων!

Απολαύστε τη διακόσμηση μέσα από το φωτογραφικό μας υλικό κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε φινέτσα και στυλ στη βάπτιση του παιδιού σας, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχα και βαπτιστικά πακέτα!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top