Εσείς έχετε βρει τα κατάλληλα βαπτιστικά ρούχα για το αγόρι ή το κορίτσι σας;

Τα ιδανικά βαπτιστικά ρούχα είναι ένα θέμα που απασχολεί τον κάθε γονιό και νονό όταν έρχεται η ώρα της επιλογής για εκείνη την ημέρα.

Το βαπτιστικό ρούχο για κορίτσι ή το βαπτιστικό ρούχο για αγόρι είναι κάτι που θα κυριαρχεί σε όλες τις φωτογραφίες, αφού οι πρωταγωνιστές εκείνης της ημέρας θα ποζάρουν όλο χάρη με αυτά!

Το τι ύφος θα έχουν τα βαπτιστικά ρούχα έχει να κάνει με το ύφος που θέλουμε να δώσουμε σε όλη τη βάπτιση, με το θέμα που έχουμε επιλέξει, με τα χρώματα αλλά και με την εποχή που επιλέγουμε να κάνουμε τη βάπτιση του παιδιού μας.

Τα βαπτιστικά ρούχα θα μπορούσαν να είναι ρομαντικά, παιχνιδιάρικα, boho, σοβαρά, λαμπερά, σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να είναι μοναδικά και να συμβαδίζουν με τον ξεχωριστό χαρακτήρα του κάθε παιδιού.

Στα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσια υπάρχει τεράστια ποικιλία σε στυλ και χρώματα. Αέρινα υφάσματα, κλασικές γραμμές, boho φορέματα, πριγκιπικά, λαμπερά. Κορδέλες για τα μαλλάκια, εντυπωσιακά καπέλα, στέκες, στεφανάκια αλλά και μπαντάνες μπορούν να κοσμούν το κεφαλάκι της μικρής σας πριγκίπισσας.

Στα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα  χρώματα. Ζωηρά χρώματα ανάλογα με το θέμα της βάπτισης, πιο ήσυχα  γήινα χρώματα αλλά και έντονοι συνδιασμοί. Άλλα βαπτιστικά ρούχα πιο αέρινα με σορτσάκια και πουκαμίσες με φουλάρια και άλλα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι με αυστηρές γραμμές και παπιγιόν για τους μικρούς κύριους… αλλά ακόμα και τιράντες! Καπελάκια ή τραγιάσκες συμπληρώνουν την εικόνα ενός σωστού βαπτιστικού ρούχου!

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του βαπτιστικού ρούχου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς σε αυτό έτσι ώστε να σας κατευθύνουν στην σωστή επιλογή για εκείνη την ξεχωριστή μέρα!

Share
Posts created 119

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top