Στολισμός βάπτισης Minnie Mouse

Όταν ο κόσμος της disney συναντάει το elegant chic τότε το αποτέλεσμα γίνεται μοναδικό! Οι γονείς της μικρής Ηλέκτρας διάλεξαν για τον στολισμό βάπτισης της τη φιγούρα της minnie mouse σε αποχρώσεις του ροζ και χρυσού χρώματος. Η έμπνευση των γονιών της σε συνδιασμό με την εμπειρία μας και την αισθητική μας, δημιούργησαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

 Ο στολισμός βάπτισης χαρακτηρίζονταν από το εμβληματικό χρυσό πολύγωνο με την χρυσή κούνια και τα αέρινα υφάσματα σε ροζ αποχρώσεις, όπου ενώθηκε υπέροχα με τη φιγο’υρα της minnie mouse. Οι χρυσές βάσεις με τα διαμάντια γεμάτα λουλούδια πλαισίωναν αυτό το όμορφο σκηνικό. Το χρυσό welcome από την άλλη πλευρά με τη σύνθεση των λουλουδιών και τα διαμάντια γέμισαν τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Η κολυμπήθρα στολίστηκε υπέροχα με υφάσματα και ένα μπουκέτο με ευωδιαστά ροζ λουλούδια.

Minnie Mouse Decoration από Cosmos Events

 Μετά το μυστήριο όλοι οι καλεσμένοι βγαίνοντας από την εκκλησία αντίκρισαν ένα εντυπωσιακό candy bar βάπτισης όπου φυσικά και δεν θα έλλειπε η φιγούρα της minnie, όχι μόνο ζωγραφισμένη πάνω σε έναν ξύλινο κύκλο, αλλά και σε όλα της σχεδόν τα γλυκά που υπήρχαν στα τραπέζια! Μπισκότα, cup cakes, cake pops με χρυσές πινελιές! Αλλά και πεντανόστιμα donuts και σφηνάκια σε διάφορες γεύσεις. Τα δροσιστικά που υπήρχαν στο candy bar βάπτισης της μικρής Ηλέκτρας έρρεαν άφθονα!

Όλοι οι καλεσμένοι αλλά και οι γονείς κ η μικρή Ηλέκτρα έζησαν την βάπτιση σαν να ήταν ήρωες του παραμυθιού!  

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top