Εντυπωσιακός στολισμός βάπτισης με θέμα το παγώνι

Το παγώνι είναι το ομορφότερο πουλί στον θαυμαστό κόσμο των πτηνών! Σύμβολο ομορφιάς, αγάπης, έλξης, καθώς και της μουσικής και της ποίησης, το παγώνι αποτελεί εξαιρετική επιλογή θέματος βάπτισης! Γι αυτό το λόγo και οι γονείς της Θάλειας διάλεξαν αυτό το θέμα για τον στολισμό βάπτισης της!

στολισμός βάπτισης με θέμα το παγώνι και περιλαμβάνει κύβους baby, καβαλέτο και pampas grass

Ο Ιερός Ναός Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στολίστηκε με φτερά παγωνιού και pampasgrass σε φούξια, μωβ και βεραμάν αποχρώσεις. Μια elegant βάπτιση όπως ακριβώς την είχαν ονειρευτεί οι γονείς της για την πανέμορφη Θάλεια! Τα πολύχρωμα φτερά του παγωνιού και η εξωτική του ομορφιά προσέδωσαν έναν τροπικό χαρακτήρα στη βάπτιση!

Ο εξωτερικός στολισμός βάπτισης είχε εντυπωσιακούς λευκούς κύβους με χρυσό καθρέπτη, γυάλες με φτερά παγωνιού και pampasgrass και λεπτομέρειες με plexiglass. Ο στολισμός κολυμπήθρας έγινε με εντυπωσιακούς μωβ φιόγκους από τους οποίους κρεμόντουσαν ιδιαίτερες κορδέλες στα χρώματα της βάπτισης.

Μέτα τη βάπτιση ένα ολόλαμπρο και εντυπωσιακό candy bar βάπτισης, περίμενε για να υποδεχτεί τους καλεσμένους της μικρής Θάλειας!

Λευκός κύκλος με το όνομα της να λάμπει σε χρυσό καθρέπτη και ένα εντυπωσιακό παγώνι να κλέβει την παράσταση. Γυάλες με φτερά και pampasgrass πλαισίωσαν όλο αυτό το σκηνικό!

Τα χρυσά σκεύη του candy bar βάπτισης πλημμύρισαν με ολόφρεσκα γλυκά, θεματικά μπισκότα, cup cakes, cake pops, donuts, σφηνάκια σε διάφορες γεύσεις ενώ τα βρυσάκια γέμισαν με λεμονάδα, βυσσινάδα και νερό!

Όλοι οι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν μπροστά στα όμορφα σκηνικά στο στολισμό βάπτισης και γεύτηκαν τα υπέροχα γλυκά στο candy bar βάπτισης της μικρής Θάλειας!

Ο στολισμός βάπτισης και το candy bar βάπτισης της Θάλειας θα μείνουν αξέχαστα σε όλους τους καλεσμένους αλλά και στους γονείς της που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά! Εάν και εσείς λατρεύετε το peacock theme και ονειρεύεστε μια elegant βάπτιση για το κοριτσάκι σας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας κι ελάτε στο κατάστημά μας για να δημιουργήσουμε μαζί μία μοναδική βάπτιση!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top