Στολισμός βάπτισης για αγόρι με θέμα τα ζώα της ζούγκλας

Στην Cosmos Events, ορμώμενοι από τους “μύθους των ζώων” που αποτελούν ένα λογοτεχνικό είδος που χρονολογείται από τα βάθη των
αιώνων και συνεχίζει μέχρι σήμερα, δημιουργούμε μοναδικούς στολισμούς βάπτισης με θέμα τα ζώα της ζούγκλας!

Τα ζώα της ζούγκλας είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα θέματα βάπτισης των παιδιών, με συμβολική αξία, καθώς αντιπροσωπεύουν μία ανθρώπινη αρετή, ή ένα ελάττωμα, και προκαλούν την φαντασία τους, τη δημιουργικότητά τους και την κινητικότητά τους!

Στη βάπτιση του μικρού Δημήτρη, εντυπωσιακές μπαλονοσυνθέσεις, ζώα της ζούγκλας, πράσινα φυλλώματα και γλάστρες, κυριάρχησαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας κλέβοντας την παράσταση όλων των καλεσμένων και ανοίγοντας τα φτερά της φαντασίας τους!

Θεματικά συνδυάζεται και το candy bar βάπτισης, όπως έγινε στην βάπτιση του μικρού Νικόλα! Εντυπωσιακές μπαλονοσυνθέσεις και ζώα της ζούγκλας κυριάρχησαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, ενώ οι γλυκές δημιουργίες έκλεψαν την παράσταση!

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό από τις βαπτίσεις με θέμα τα ζώα της ζούγκλας, κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε τις δικές σας μοναδικές αναμνήσεις! Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, στην Cosmos Events ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης ημέρας. Παραμένουμε δίπλα στον πελάτη, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή της Ευρώπης, από τη στιγμή που θα εισέλθει στον χώρο μας, μέχρι την ολοκλήρωση του μυστηρίου, αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα αυτής της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνομε όχι μόνο τα νέα ζευγάρια, τους γονείς και τους νονούς, αλλά και όλους τους καλεσμένους σας, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top