Στολισμός γάμου σε νησί – Ρομαντικός στολισμός γάμου στη Μήλο

Ο γάμος είναι ένας από τα ομορφότερα γεγονότα στη ζωή του ανθρώπου, ένα γεγονός μοναδικό κι ορόσημο, γιατί επηρεάζει την ζωή του ζευγαριού όσο και των συγγενών, και γι’αυτό δίνεται ιδιαίτερη βάση στο στολισμό του! Ο στολισμός πρέπει να εκφράζει χαρά, αγάπη, και ζεστασιά, βασισμένος στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα των πρωταγωνιστών! Τα τελευταία χρόνια, έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση ο γάμος σε νησί, ή αλλιώς “destination wedding“!

Στολισμός γάμου

Σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν εντυπωσιακό στολισμό γάμου στο πανέμορφο νησί της Μήλου! Pampas grass, αέρινα λευκά υφάσματα αλλά και φρέσκα λουλούδια σε καλάθια και θαλασσόξυλα, αποτέλεσαν τις εκλεπτυσμένες boho πινελιές μας, οι οποίες με την γραφικότητα της τοποθεσίας, το ρομαντισμό και τη χαλαρότητα που κυριαρχούσε, οδήγησαν στη δημιουργία μίας μοναδικής ατμόσφαιρας, όπως ακριβώς ονειρευόταν το ζευγάρι!

Στολισμός δεξίωσης

Με ρομαντικό στυλ και με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το ροζ, δημιουργήσαμε έναν μοναδικό στολισμό δεξίωσης με το πέρας του μυστηρίου!

Ρομαντισμός, χαλαρότητα, σε συνδυασμό με τις εκλεπτυσμένες boho πινελιές της Cosmos Events, δημιούργησαν έναν μοναδικό γάμο, όπως ακριβώς τον ονειρευόταν το ζευγάρι!

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο σπουδαιότερες ημέρες στη ζωή των μελλόνυμφων. Όταν πλησιάζει αυτή η στιγμή, όλα πρέπει να είναι ονειρικά, να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του ζευγαριού και, φυσικά, να δημιουργηθεί μία αξέχαστη ημέρα, τόσο για εσάς, όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο στολισμός γάμου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την πραγματοποίηση ενός ονειρικού γάμου. Λαμβάνοντας υπόψη το προσωπικό σας στυλ και προσθέτοντας τις δικές της πινελιές, η Cosmos Events δημιουργεί μοναδικούς γάμους σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top